Robert Niță și Dănuț Lupu, contre în direct. Durul Dorinel Munteanu a comis-o și la Rapid – Oțelul 0-0: “S-a făcut că-i dă una doctorului”

Robert Niță și Dănuț Lupu, contre în direct. Durul Dorinel Munteanu a comis-o și la Rapid – Oțelul 0-0: “S-a făcut că-i dă una doctorului”

Oțelul Galați este singura echipă din Superliga neînvinsă după 10 etape după 0-0 cu Rapid în deplasare. Comportamentul antrenorului Dorinel Munteanu continuă să creeze reacții în lumea fotbalului românesc. Robert Niță și Dănuț Lupu s-au contrat în direct pe seama acestui subiect.

Robert Niță și Dănuț Lupu, contre în direct despre durul Dorinel Munteanu

Echipa lui Dorinel Munteanu are un parcurs constant, iar după cele 10 etape scurse din noul sezon din Superliga ocupă locul 2, cu 18 puncte. Aspectul care iese totuși din tiparele normalității este comportamentul antrenorului formației moldave.

Robert Niță și Dănuț Lupu au reacționat în direct la FANATIK SUPERLIGA pe seama atitudinii fostului mare internațional român. Cei doi au opinat diferit în legătură cu ceea ce face Dorinel Munteanu față de jucătorii săi.

„Lumea l-a criticat pe Dorinel. Eu sunt de acord cu ce a făcut Dorinel, fiindcă acești copii… din această generație…”, și-a început discursul Dănuț Lupu la FANATIK SUPERGLIA.

Replica lui Robert Niță a venit imediat: „Termină, ești de acord? I-a rupt tricoul, l-a luat de gât! Cum să fii de acord? Tu dacă te deranjează unul la semafor te duci și îi dai una? Nu e normal ce a făcut!”.

„Prin comportamentul lui, uite unde sunt! Nu l-a bătut! L-a tras de tricou!”, a spus imediat Dănuț Lupu despre gestul lui Dorinel Munteanu „Dane, nu e normal! Nu există așa ceva!”, a mai spus apoi Robert Niță.

Cum a comentat Dorinel gestul față de jucătorul său

Dorinel Munteanu l-a bruscat pe tânărul David Maftei la meciul din etapa trecută, de pe teren propriu, cu Dinamo. Momentul a fost filmat în direct și preluat apoi de media.

Imediat după meci, antrenorul Oțelului a vorbit printre altele și despre ce s-a întâmplat între el și elevul său: „Cu Maftei îi las pe specialiști să își dea cu părerea.

Regulile sunt reguli la mine. Când fac observații, din bun simț trebuie să se uite la mine. Nu s-a uitat și a făcut vreo 3 greșeli. Poate trebuia să fiu și mai dur. 

E greu să mă chinui cu acești jucători care n-au bunul simț să se uite la mine când le atrag atenția. Să fie clar pentru toți jucătorii că nu mă feresc să le atrag atenția. Ei trebuie să respecte tot ceea ce spun eu”, mărturisea Dorinel Munteanu la finalul jocului cu Dinamo.

Contre în direct între Robert Niță și Dănuț Lupu

Please follow and like us:
Pin Share