Mitică Dragomir și Cristi Balaj, petrecere de pomină! Mâncarea inedită servită: „Cele mai bune picioare de porc!”

Mitică Dragomir și Cristi Balaj, petrecere de pomină! Mâncarea inedită servită: „Cele mai bune picioare de porc!”

Dumitru Dragomir l-a vizitat pe Cristi Balaj la Baia Mare și a povestit tot la MAX Profețiile lui Mitică. „Oracolul de la Bălcești” spune că a mâncat cele mai bune picioare de porc la petrecerea organizată de președintele celor de la CFR Cluj.

Mitică Dragomir și Cristi Balaj, petrecere de pomină! Mâncarea inedită servită: „Cele mai bune picioare de porc!”

Cristi Balaj l-a primit cu brațele deschise pe Mitică Dragomir la casa părintească de la Baia Mare. Fostul șef LPF a spus că președintele celor de la CFR Cluj l-a dat pe spate cu o mâncare inedită specifică zonei în care a crescut fostul arbitru.

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Cristi Balaj la MAX Profețiile lui Mitică, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni. Fostul șef LPF îl vede pe fostul arbitru în fruntea CCA la un moment dat.

„Cristi Balaj e un băiat foarte serios. Am fost la el acasă, la părinții lui în Baia Mare. Mi-a gătit picioare de porc, nu o să uit niciodată. Nu există ceva mai bun, cele mai bune picioare de porc. Făcute la cuptor, rumenite și cu un sos deasupra.

Nu prea găsești așa ceva, o nebunie. Mama lui le-a făcut. (n.r. – Îl vezi pe Balaj președinte la CCA?) De ce nu? E un om serios și Hațegan este un om serios. Jos pălăria pentru Cristi Balaj. Îi cunosc pe amândoi, sunt valoroși.

Administrația în sport este relativă. Dacă patronul are încredere în tine, dar face mai multe decât tine și dă chix te acuză pe tine. Te dă afară când nu ai rezultate”, a declarat Mitică Dragomir.

Cristi Balaj, despre cazul Louis Munteanu: „Înainte de toate sunt oameni”

Louis Munteanu a fost surprins în club la 5 dimineața, chiar după rezultatul de egalitate cu FC Hermannstadt. Cristi Balaj a reacționat la FANATIK SUPERLIGA după ce site-ul nostru a publicat clipul video cu atacantul ardelenilor.

„Nu a stat până la 5, în primul rând. Doi la mână, avem un regulament de ordine interioară. Și le-am solicitat, conform regulamentului, jucătorii au o limită în perioada în care sunt în program. Dacă vor să sărbătorească, dacă vor să iasă, să se întâmple doar în ziua liberă.

Nu este singurul jucător, sunt mulți jucători și de la alte cluburi care, în zilele libere, au dreptul să petreacă. Înainte de toate sunt oameni”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

PETRECERE DE POMINA Mitica Dragomir la Cristi Balaj acasa! CE BUNATATI AU SERVIT

Please follow and like us:
Pin Share