Fiica lui Ilie Năstase, îndrăgostită până peste cap. Alessia Năstase s-a afișat cu iubitul său

Fiica lui Ilie Năstase, îndrăgostită până peste cap. Alessia Năstase s-a afișat cu iubitul său

Fiica lui Ilie Năstase s-a afișat cu iubitul său pe internet. Se pare că Alessia Năstase trăiește o poveste de dragoste cu adevărat intensă, iar asta se poate observa din imaginile postate de ea.

Fiica lui Ilie Năstase, îndrăgostită până peste cap

Alessia Năstase este extrem de activă pe rețelele de socializare. La fel ca și alte vedete din România, aceasta le povestește urmăritorilor săi mai tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Iar de această dată a reușit să îi surprindă pe mulți.

Fiica lui Ilie Năstase s-a afișat cu iubitul ei, iar imaginile vorbesc de la sine. S-ar părea că tânăra este îndrăgostită și mai mult de atât, trăiește o poveste de dragoste cu adevărat intensă alături de partenerul ei.

Aceasta a publicat o imagine neașteptată. Iar deși mulți i-au apreciat pe cei doi și s-au bucurat să vadă că își trăiesc viața, iată că au fost și câteva păreri negative venite din diferite direcții.

Unii internauți au considerat imaginea ca fiind prea îndrăzneață. Totodată, alții nu au înțeles de ce era nevoie de o astfel de fotografie pe internet și de ce tânăra nu a putut ține totul doar pentru ea.

„Mă așteptam la un răspuns obraznic pentru reacția mea nedorită, dar chiar m-ai surprins. Nu am înțeles niciodată de ce fetele postează astfel de imagini, cu limba ieșită. Dar poate este o chestie reprezentativă generației și trebuie să mă adaptez la asta. O zi bună”. / „Get a room (Luați-vă o cameră)”, au fost câteva dintre comentarii.

Cum și-a sărbătorit Alessia Năstase ziua de naștere

Fiica lui Ilie Năstase se pare că este într-o relație de ceva timp. La un moment dat, când aceasta a împlinit 21 de ani, Amalia Năstase a vorbit despre planurile pe care le aveau pentru ziua respectivă.

Se pare că tânăra a luat masa cu ea și cu prietenul ei. Totodată, surprizele s-au ținut în lanț la aniversarea acesteia. A existat o petrecere surpriză, dar și o mobilizare pe măsură din partea apropiaților.

„I-am făcut o surpriză, că ea a zis că n-are chef să facă nimic, că o să stăm numai noi și așa, și am ieșit cu ea și prietenul ei la masă. Ea nici nu știa că Emma (n. red.: sora ei) e în București, știa că e la mare. Apoi, la 12 noaptea au venit toți prietenii care erau în București și i-au făcut o petrecere surpriză.

Eu și cu Emma am fost complice, eu și cu ea am organizat. Stătea și se uita și nu știa ce se întâmplă, ne zicea ”Nu-mi revin!”. I-a plăcut foarte mult. I-am făcut și tortul ăla, e pe el un rapper care îi place mult. Scrie ”Do ya thing 21” și uite așa… I-am dat și niște cercei cu diamante”, a spus Amalia Năstase pentru SpyNews.ro.

Please follow and like us:
Pin Share