Accident grav în județul Arad. Două morți și un rănit

Accident grav în județul Arad. Două morți și un rănit

Mașina în care se aflau cele trei persoane s-a izbit de parapet, iar apoi a ieșit în decor. Un bărbat şi o femeie au murit, iar un alt bărbat a fost rănit.

Accident grav în județul Arad. Două morți și un rănit

Accidentul rutier s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, pe Autostrada A1, la kilometrul 531, calea 1, în zona localității Șagu din județul Arad, pe sensul de mers de la Timișoara la Arad. Polițiștii spun ca șoferul ar fi pierdut controlul mașinii în condițiile unui carosabil umed din cauza ploii.

”Din primele cercetări, un autoturism în care se găseau trei persoane ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, după ce ar fi intrat în coliziune cu parapetul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, fiind alocate și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad. Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

”În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care două în stare de inconștiență, care, din nefericire, prezentau leziuni incompatibile cu viața. Este vorba despre un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Cea de-a treia victimă, conștientă și cooperantă, a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare de către echipajul SAJ. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani”, a mai precizat ISU Arad.

În urma accidentului, traficul a fost afectat temporar. Inițial, banda de urgență a fost blocată de autospecialele de intervenție. Ulterior, în jurul orei 23:20, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara a informat că se circulă pe banda a doua până la finalizarea cercetărilor efectuate de polițiști.

Please follow and like us:
Pin Share