Fostul antrenor de la FCSB îl contrează pe Gigi Becali și-l laudă pe Chiricheș: „Și eu am fost în situația asta și m-a deranjat”

Fostul antrenor de la FCSB îl contrează pe Gigi Becali și-l laudă pe Chiricheș: „Și eu am fost în situația asta și m-a deranjat”

Patronul Gigi Becali îi ţine sub presiune pe jucătorii de la FCSB. De ani de zile, latifundiarul nu se fereşte să îşi critice fotbaliştii, iar nu de puţine ori, mulţi au fost disponibilizaţi înainte să li se dea şansa să demonstreze.

Fostul antrenor de la FCSB îl contrează pe Gigi Becali și-l laudă pe Chiricheș

Nicolae Dică, fost jucător şi, în două rânduri, antrenor la FCSB, a spus la FANATIK SUPERLIGA că aceste critici la adresa jucătorilor nu sunt în regulă şi chiar dacă la declaraţii ei spun că nu sunt deranjaţi, adevărul este altul:

“Un jucător (n.r. Vlad Chiricheş) care a dat un exemplu. Le-a arătat tuturor că încă mai poate să joace şi criticile care i-au fost aduse nu au fost ok. Am fost şi eu în situaţia lui Chiricheş şi nu este în regulă.

Chiar dacă jucătorii ies şi spun că nu îi deranjează, te deranjează. V-am spus, şi eu am fost în situaţia asta şi m-a deranjat foarte mult. Important este să treci peste asta. 

“Dă-le încredere pentru că jucătorii care sunt aduşi la FCSB au valoare”

Şansa asta trebuie să îţi vină de mai multe ori. El a jucat foarte bine cu RFS, dar poate dacă ţi se dă o şansă, chiar în acel moment nu ai o evoluţie bună. Dar trebuie să ţi se dea încredere.

Să aibă încredere în tine clubul, conducerea sau Gigi Becali. Dă-le încredere pentru că jucătorii care sunt aduşi la FCSB au valoare şi au arătat la echipele de la care au venit.

Îmi vine în minte Coman. L-am avut la început, a avut o cădere şi l-am avut şi în al doilea mandat. Atunci a început să urce în mandatul scurt de patru luni de zile. Şi asta se întâmplă când le dai încredere”, a spus Nicolae Dică.

Gigi Becali explică strategia: “I-am băgat şapte atmosfere în cauciucuri. Să ştii de frică şi să joci”

Gigi Becali a explicat după meciul cu RFS că strategia lui este de a pune presiune pe jucătorii săi care să ştie de frică şi să joace în consecinţă. Iar ultimul exemplu este cel al lui Bîrligea:

“De ce pe Bîrligea? Ăsta e jucătorul care se bate. Voi vedeţi la primul gol, noi am deblocat meciul. A insistat şi a marcat primul gol. A dat curaj. El ştia şi a auzit declaraţiile mele. I-am băgat şapte atmosfere în cauciucuri. Să ştii de frică şi să joci”, a spus Gigi Becali.

Please follow and like us:
Pin Share