„De ce e greu să joci din 3 în 3 zile?”. Dănuț Lupu i-a provocat pe Robert Niță și Bănel Nicoliță: „Eu aș prefera să joc decât să fac antrenament”

„De ce e greu să joci din 3 în 3 zile?”. Dănuț Lupu i-a provocat pe Robert Niță și Bănel Nicoliță: „Eu aș prefera să joc decât să fac antrenament”

FCSB este singura echipă din SuperLiga României care a reușit calificarea într-o fază principală a unei competiții europene. Campioana en-titre a trecut de LASK în play-off-ul Europa League și va juca minim opt meciuri în cupele europene, pe lângă cele din campionat și Cupa României.

„De ce e greu să joci din 3 în 3 zile?”. Dănuț Lupu i-a provocat pe Florin Niță și Bănel Nicoliță: „Eu aș prefera să joc decât să fac antrenament”

FCSB va avea parte de un program infernal, cel puțin până în la începutul anului 2025, când va avea de jucat foarte multe meciuri, atât în campionat, cât și în Cupa României, respectiv UEFA Europa League. Formația antrenată de Elias Charalambous va avea nevoie de un tonus fizic impecabil pentru a face față pe toate planurile, dar și de un lot pe măsură.

Acesta este și motivul pentru care Gigi Becali a hotărât să transfere mai mulți jucători în această vară, în ideea de a avea dubluri apropiate din punct de vedere valoric pe fiecare post și de a produce rezultat atât în competițiile naționale, cât și în cupele europene.

Chiar dacă în fotbalul românesc nu există o cultură în a juca din 3 în 3 zile, Dănuț Lupu, Robert Niță și Bănel Nicoliță au avut o dezbatere în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, unde s-a discutat despre un astfel de program, similar cu cel pe care îl va avea campioana FCSB în următoarea perioadă.

„Îți arăt jucători de la FCSB sau Rapid care transpiră mai mult la antrenament decât la un meci. Sunt jucători care transpiră mai mult la antrenamente decât la joc. Facem un pariu amândoi? Îl întrebăm pe Săpunaru dacă vrea să se antreneze sau să joace?”, a declarat Dănuț Lupu.

„E vorba și de experiență și de post și de plasament. Eu mai văd așa antrenamentele echipei și să știi că se antrenează senzațional. Că te odihnești o zi după meci, înainte de meci nu faci mai nimic, așa dacă prinzi un antrenament fizic miercurea sau marțea te cocoșează”, a transmis Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

„Oricum trebuie să fii pregătit și fizic și mental pentru așa ceva (n.r. să joci din 3 în 3 zile)”, a adăugat Bănel Nicoliță. „În ziua de azi mai aud jucători care spun că sunt încărcați. Păi ce mă ai luat saci în spate sau ce ai făcut?”, a spus Dănuț Lupu.

„Dane, noi nici nu avem cultura asta de a juca din trei în trei zile. Noi ne calificăm în cupele europene o dată la nu știu câți ani. Fizic poate fi mai ușor să joci din trei în trei zile, dar mai sunt și alți factori, încărcătură, miză..”, a intervenit Robert Niță. „FCSB-ul are trei luni și 20 de meciuri, iar dacă iese bine din astea 20 de meciuri e cât joacă altul cinci ani”, a completat Dănuț Lupu.

„Eu cred că aici va fi marea problemă pentru FCSB. Cu tot lotul ăla numeros, e foarte greu să joci și apar nemulțumiri că joacă unu bine la un meci de campionat să zicem, dă două goluri cum a făcut Rareș Pop și zice că vrea să joace și în cupele europene și e nemulțumit că în cupele europene e echipa bună, că de acolo vin bonusurile și atunci va fi foarte greu”, a încheiat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Gigi Becali renunță la FCSB! Anunțul momentului și cine va lua echipa: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agațe cu ceva”

Patronul celor de la FCSB a anunțat recent că s-a alăturat partidului AUR și că îl va sprijini pe George Simion în cursa pentru alegerile prezidențiale din acest an. Mai mult decât atât, finanțatorul roș-albaștrilor va candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților și a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că va renunța la FCSB.

„Le dau pe toate la copii, FCSB și toate averile le dau copiilor. Fetele și ginerele se vor ocupa, dar de echipă s-ar putea să mă ocup tot eu, dar nu mai am atâta timp. Se ocupa familia de afaceri, gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agațe cu ceva.

Cum să îmi faci dosar penal, nu mai am nimic, le-am dat”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Please follow and like us:
Pin Share