Fanatik SuperLiga, duminică, 29 septembrie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de clasă după CFR – UTA și Rapid – Oțelul

Fanatik SuperLiga, duminică, 29 septembrie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de clasă după CFR – UTA și Rapid – Oțelul

FANATIK SUPERLIGA se întoarce cu o nouă ediție de top duminică, 29 septembrie, la ora 10:30. Transmisiunea va fi disponibilă în direct pe www.FANATIK.ro. Cristi Coste vă invită să urmăriți cele mai interesante comentarii, analize și reacții după meciurile CFR Cluj – UTA Arad și Rapid – Oțelul.

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 29 septembrie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top

FANATIK SUPERLIGA vă propune o ediție specială pentru duminică, 29 septembrie, ora 10:30, în care discuțiile se vor axa pe cele cinci partide jucate deja în etapa a 11-a a campionatului intern.

Capul de afiș va fi fără îndoială duelul în care Rapid primește vizita neînvinsei Oțelul. Marius Șumudică este încă în căutarea primului succes în fața propriilor fani și speră să-l obțină în fața lui Dorinel Munteanu, omul cel mai urât în Giulești după incidentele din sezonul precedent.

Un alt punct de interes al emisiunii este și întâlnirea din Gruia dintre CFR Cluj și UTA Arad, un duel la nivel înalt între Dan Petrescu și Mircea Rednic, doi dintre cei mai apreciați antrenori din SuperLiga.

Cristi Coste îi va avea ca invitați în platou la ediția de duminică, 29 septembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA pe Dănuț Lupu, Cristi Balaj, Vivi Răchită și Robert Niță. Discuțiile nu vor ocoli și remiza dramatică dintre Dinamo și FC Botoșani.

FANATIK va aduce, ca de obicei, super exclusivități. Cristi Coste vă invită să descoperiți cele mai incitante reacții, comentarii și analize, după jocurile din etapa a 11-a din SuperLiga. În direct, vor participa telefonic personalități importante din fotbalul românesc, care nu vor ezita să spună lucrurilor pe nume.

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 29 septembrie, ora 10:30. Show de show!

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din România, poate fi urmărită LIVE exclusiv pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, dar și după cele mai importante evenimente din sportul românesc. Premiera emisiunii este disponibilă mereu pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, tot în aceleași zile, la ora 17:30.

Sponsorul principal, SUPERBET, care este și sponsorul principal al SuperLigii, este partenerul de renume al emisiunii. De asemenea, emisiunea beneficiază și de sponsorul nostru premium, AQUA CARPATICA, care ne răcorește după meciurile încinse.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente sportive, cele mai interesante declarații și informații exclusive oferite de FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share