“Țălnar și șefii lui Dinamo sunt responsabili de moartea lui Hîldan!” Cornel Dinu, culise teribile

“Țălnar și șefii lui Dinamo sunt responsabili de moartea lui Hîldan!” Cornel Dinu, culise teribile

Legenda clubului din Ștefan cel Mare a fost operat în urmă cu o săptămână de coxartroză, iar la spital a fost vizitat de cei doi antrenori de la Dinamo, principalul Zeljko Kopic și secundul Florentin Petre.

Cornel Dinu îl acuză pe Țălnar pentru moartea lui Hîldan

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, Cornel Dinu a povestit cum a decurs întâlnirea cu actualii tehnicieni de la Dinamo și a făcut acuzații dure la adresa lui Cornel Țălnar și a conducerii clubului de acum 24 de ani pe care îi consideră vinovați de moartea lui Cătălin Hîldan.

”Florentin Petre a fost unul dintre copiii mei și este o discuție mult mai amplă și mai lungă. Pe el am reușit să-l salvez, spre deosebire de Cătălin Hîldan. Pentru că era accidentat nu a jucat la meciul respectiv cu Petrolul, iar lunea respectivă pe mine m-au schimbat pentru că nu eram pe gustul celor care conduceau Dinamo.

Eu eram un om care doream o deschidere totală și sinceritate în operațiunile cu jucătorii. Poate că eram mai înapoiat în gândire și în educație, n-am păcălit pe nimeni nici măcar cu un leu și nu am acceptat niciodată o minciună.

A fost o întâlnire deosebită, mai ales că Kopic este un tip inteligent, un om atașat, un om care explică ascensiunea lui Dinamo. Nu întâmplător am spus că această ascensiunea i se datorează lui, celor de la Renovatio și suporterilor care au contribuit din punct de vedere financiar la nevoile pe care le are echipa.

La fel, Florentin Petre a fost cel pe care eu l-am oprit, același lucru trebuia să se întâmple cu Hîldan. Schimbându-mă pe mine, a rămas celebrul Țălnar care m-a dat în judecată după ce i-am dat banii pe apartament.

Așa am ajuns în zilele astea să te vândă mai rău ca pe Hristos niște javre ordinare care sunt schimbate de timpurile astea în care nu există decât banul și să-ți înșeli aproapele care te-a cununat în biserică.

Nu mă duceam eu cu el în biserică, pentru că nu puteam să mă duc cu o maimuță, dar m-a rugat Homășteanu (n.r. – George Homășteanu) care era un om extraordinar, ministru de Interne atunci”, a declarat Dinu.

Dinu a cerut ca Hîldan să fie oprit de la efort

Fostul mare internațional și-a continuat tirada și a precizat faptul că el a cerut ca fostul fotbalist Cătălin Hîldan să fie oprit de la efort și să i se facă un set nou de analize, însă, în schimb, acesta a fost pus să joace în fatidicul amical de la Oltenița.

”A fost o întâlnire de suflet. Pe Florentin l-am oprit atunci și la meciul cu Petrolul pe care l-am pierdut cu 3-0. A fost un meci ciudat, pentru că aveam vreo 6-7 jucători care proveneau de la Craiova lui Nețoiu. A fost un meci trântit.

Pe Florentin l-am oprit, pe Hîldan trebuiau să-l oprească, nu l-au oprit și din păcate acum este doar o legendă. Pe Florentin l-am tratat 10 ani cu profesorul Popa la spitalul Sf. Ioan, îi făcea în fiecare zi interferon, care costa cam un milion fiola și l-am salvat.

Dacă ar fi urmat indicațiile mele de a fi oprit Cătălin de la efort și să-i refacă analizele care erau puțin incerte de hepatită de tip C și să nu-l ducă să joace și la… Marți era programat de mine un amical la Câmpina, dar joi a fost un meci pe care l-au făcut electoral pentru celebra Simona Marinescu, o altă ‘putana’ cum spun italienii foarte bine, o altă escroacă care făcea parte din Consiliul de Administrație al lui Dinamo.

Din păcate, pe Hîldan l-au pus să joace și la Oltenița și săracul și-a dat duhul și acum e doar o legendă comemorată de galeria lui Dinamo. Dar este vina celor care au condus Dinamo și despre lucrul ăsta nu s-a spus nimic. După ce pe mine m-au înlăturat în luna respectivă de la Consiliul de Administrație la care nu am participat.

Cu o seară înainte mi-a spus Tică Dănilescu: ‘Vii degeaba că te-au dat deja afară’. Atunci nu am mai participat. Rememorez aceste lucruri ca să se înțeleagă că vinovați de moartea lui Hîldan sunt unii dintre conducătorii lui Dinamo, în cap cu Țălnar”, a spus Cornel Dina, la FANATIK SUPERLIGA.

Acuzații grave despre moartea lui Hîldan

Please follow and like us:
Pin Share