De ce oamenii care au mulți bani poartă mai mereu aceleași haine. Motivul te va surprinde

De ce oamenii care au mulți bani poartă mai mereu aceleași haine. Motivul te va surprinde

De ce oamenii care au mulți bani poartă mai mereu aceleași haine? Poate te gândești că deși sunt similare, sunt ceva mai scumpe decât cele obișnuite. Motivul însă te va surprinde cu adevărat.

De ce oamenii care au mulți bani poartă mai mereu aceleași haine

Cu siguranță ai observat că oameni de succes de pe glob aleg să poarte ținute cât mai simple. Inclusiv Mark Zuckerberg, fondatorul Meta, a fost surprins de nenumărate ori în pantaloni și un tricou.

Și totuși de ce oamenii care au mulți bani poartă mereu aceleași haine? În timp ce alții își schimbă constant garderoba ca să țină pasul cu moda, iată că altora nu le pasă deloc de modul în care arată.

Cei de la Radicalfire au vorbit despre motivele pentru care oamenii de succes poartă aceleași haine în fiecare zi. Primul dintre ele este faptul că evită luarea anumitor decizii. În momentul în care ai de luat mai multe hotărâri într-o zi, poți ajunge la epuizare.

Astfel, creierul alege să se concentreze pe ceea ce contează. Și chiar salvezi timp și energie scăpând de grija hainelor pe care trebuie să le porți a doua zi. După cum spuneam mai sus, exemplu sunt chiar Mark Zuckerberg sau Arianna Huffington. Cei doi poartă aceleași haine în fiecare zi la muncă.

Câți bani poți economisi dacă ai mai puține haine

Preferă să își păstreze energia și mintea limpede, deci, pentru decizii cu adevărat importante. Din ce alte motive oamenii care au mulți bani nu sunt atenți la ținuta lor? Economisesc timp. Nu e nevoie să caute prin lucruri ca să își facă outfit-ul diferit în fiecare zi.

Pe lângă asta, se economisesc și bani. De altfel chiar și studiile au demonstrat că poți ajunge să economisești mai bine de 1.000 de dolari pe an, dacă alegi să renunți la astfel de cumpărături, nu tocmai esențiale.

Un alt motiv pentru care oamenii cu mulți bani poartă aceleași haine este eliminarea stresului. Uneori poate fi epuizant să alegi ce să porți. Dacă alegi varianta mai simplă, economisești timp dimineața și scapi de alte griji.

Și un alt detaliu important e faptul că anumite haine ne pot face să arătăm mai bine. Deși avem bani și ne putem permite orice, poate un singur tricou ne avantajează, sau o singură pereche de pantaloni stă bine pe noi.

Please follow and like us:
Pin Share