Florin Manea, reacție genială despre Rareș Pop, smardoiul de la Rapid – Oțelul 0-0: “Bine că l-au suspendat, oricum nu pricepe nimic”

Florin Manea, reacție genială despre Rareș Pop, smardoiul de la Rapid – Oțelul 0-0: “Bine că l-au suspendat, oricum nu pricepe nimic”

Partida dintre Rapid și Oțelul de sâmbătă, 28 septembrie, s-a terminat 0-0. Deși scorul de pe tabelă a fost unul nul, incidentele importante au avut loc pe marginea terenului, între Rareș Pop, impresar cu jucători la Oțelul, și jurnaliștii prezenți la meci.

Florin Manea, reacție genială despre Rareș Pop, smardoiul de la Rapid – Oțelul 0-0: “Bine că l-au suspendat, oricum nu pricepe nimic”

Rareș Pop, impresar cu jucători legitimați la Oțelul Galați, a recurs la amenințări și la acte de violență în minutul 50 al partidei. Concret, „oficialul” le-a interzis jurnaliștilor să pozeze și să filmeze momentul în care Cristian Chira se afla în jurul ambulanței prezente la meci.

Punctul culminant a fost atins atunci când impresarul l-a împins pe Cătălin Stroia, reporter la IAMSPORT. Deși mai mulți jandarmi au văzut incidentul, aceștia au decis să nu reacționeze.

Cristi Coste a ridicat această problemă în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul întrebându-l direct pe Florin Manea despre incidentul petrecut pe arena din Giulești.

Nu știu dacă ai văzut și scandalul după meci, cu acel domn, Rareș Pop, care e impresar. Rareș Pop, ai auzit de el?

-Am auzit. E un copil tânăr, fără minte. Săracul! Nu știu ce a vrut să facă acolo. Am citit dimineață că e scandal și că s-a luat cu niște jurnaliști. Voia să apară și el în ziar.

Il cunoști?

-Îl știu, l-am întâlnit de câteva ori pe la meciuri. E un copil tânăr, un băiat tânăr care s-a făcut impresar.

A fost suspendat acum un an de pe stadion

-Foarte bine i-au făcut, și așa nu înțelegea nimic de la meciuri”, a încheiat Florin Manea dialogul cu Cristi Coste, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

„Rareș Pop nu are nicio legătură cu Oțelul Galați”

Cristi Munteanu a făcut lumină în cazul agentului Rareș Pop, despre care susține că nu este angajat al clubului din SuperLiga. Oficialul celor de la Oțelul Galați consideră că incidentul nu trebuie legat de formația gălățeană.

„Este un agent al câtorva jucători de la noi, nu este angajatul clubului. Ne delimităm de gestul lui, pentru că nu are nicio legătură cu Oțelul Galați. Oțelul nu trebuie să intre în această discuție pentru că nu are nicio treabă.

Nu știu ce ecuson avea, vă confirm că este un agent care are câțiva jucători la noi, dar nimic mai mult. Vă spun sincer că nu are nicio legătură clubul și nu trebuie discutat despre Oțelul. Este un gest reprobabil , a greșit și cu siguranță și-a dat seama”, a declarat Cristi Munteanu la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Manea, reacție savuroasă după incidentul cu Rareș Pop și jurnaliștii

Please follow and like us:
Pin Share