Zodiac chinezesc pentru luni, 30 septembrie 2024. Cocoșul trece printr-o dezamăgire

Mesajele marilor înțelepți pentru ziua de luni, 30 septembrie 2024, sunt foarte clare. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele cu care își încep săptămâna cele 12 semne zodiacale la serviciu și acasă.

Zodiac chinezesc pentru luni, 30 septembrie 2024, pentru toți cei 12 nativi

Șobolan

E o schimbare profesională pe care ai evitat-o până acum, dar care îți aduce numeroase satisfacții materiale. E timpul să îi dai curs.

Bivol

Tensiuni în relația cu persoana iubită. Legătura amoroasă pare că nu mai funcționează și că nu mai mergeți în aceeași direcție.

Tigru

Riști să iei niște decizii care te vor urmări pe termen lung, mai ales în privința cercului de prieteni, unde ești mult mai direct.

Iepure

Calmul și răbdarea dau rezultate extraordinare la locul de muncă. Sunt șanse mari să fii privit cu alți ochi de colegi și superiori.

Dragon

Oportunități uriașe bat la ușa ta, trebuie numai să ai încredere în tine și să faci pasul decisiv. În ultima perioadă ai stagnat enorm.

Șarpe

În sfârșit, îți sunt recunoscute meritele în planul profesional. Reușești să urci pe scara ierarhică sau primești un bonus mare.

Cal

Ai putea să îți întâlnești marea iubire, dar pentru asta trebuie să scapi de pesimism și să te concentrezi pe lucrurile pozitive.

Capră

Comunicarea este cuvântul de ordine. Te afli într-o perioadă în care cunoști oameni noi și unde călătoriile sunt importante.

Maimuță

Poți face un pas uriaș în relația cu persoana iubită, totul este să fii deschis și să spui mereu lucrurilor pe nume.

Cocoș

Trădări, dezamăgiri și iluzii pierdute. Lucrurile nu merg deloc așa cum ți-ai propus și e posibil să fii rănit de cineva apropiat.

Câine

E nevoie să fii mai cumpătat ca niciodată și să îți cântărești mai bine deciziile, în special când vine vorba de domeniul financiar.

Mistreț

Poți pierde o sumă importantă de bani pentru că ai încredere într-o persoană pe care abia o cunoști și care te trage pe sfoară.

Please follow and like us:
Pin Share