Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru meciul Sepsi – FCSB! ”Pe Bîrligea trebuie să-l odihnim!”. Cum va arăta primul „11”

Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru meciul Sepsi – FCSB! ”Pe Bîrligea trebuie să-l odihnim!”. Cum va arăta primul „11”

”Roș-albaștrii” au avut parte de un debut fantastic în grupa din cea de-a doua competiție europeană și s-au impus categoric în fașa campioanei Letoniei, RFS, scor 4-1, fiind pe locul 2 în clasament după prima etapă.

Ce echipă va folosi Gigi Becali în FCSB – Sepsi

Patronul campioanei României, Gigi Becali, a mărturisit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că vor exista schimbări importante în echipa de start pentru partida Sepsi – FCSB, din etapa a 11-a, deoarece își dorește o performanță de top în Europa League.

”Trebuie să urcăm în clasament, în campionat. Trebuie întâi să atingem play-off-ul. Fotbalul se joacă pe puncte, e adevărat că echipa e valoroasă, numai că este pe demonstrat, trebuie să vezi acolo punctele, să vezi locul. Așa, lasă domne’ că o să fac eu, o să dreg eu, nu merge așa.

Cu Sepsi se vor schimba fundașii laterali, ceilalți mijlocași se vor schimba, numai Olaru rămâne. Și în atac se va schimba totul. Vor evolua unii care au jucat, dar care au jucat o repriză, titularii nu vor fi aceiași. E posibil să joace și Popa, să intre Bîrligea în a doua repriză. Pe Bîrligea trebuie să-l odihnim.

Nu eram hotărât ce țintesc, dar aseară mi-am dat seama ce țintesc. Nu eram hotărât, ziceam ‘stai domne’ să-l odihnim pe Crețu’. Acum numai, acum țintesc mai mult Europa decât… Și campionatul, dar… De ce țintesc mai mult Europa? Pentru că acolo sunt banii”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Cum ar putea arăta FCSB cu Sepsi: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Șut – Băluță, Tănase, Olaru, Oct. Popescu – D. Popa

Becali i-a lăudat pe Ștefănescu și Bîrligea

După ce și-a asigurat 2,5 milioane de euro din vânzarea pachetelor pentru întâlnirile de pe teren propriu din Europa League, Gigi Becali a mai pus mâna pe 450.000 de euro după victoria în fața celor de la RFS.

După succesul european, patronul ”roș-albaștrilor” a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că a fost încântat de jocul prestat de Marius Ștefănescu și Danile Bîrligea, doi dintre jucătorii pe care i-a criticat.

”Nu am avut nici măcar cea mai mică emoţie. Ştiţi de ce? Am văzut echipa şi cum poate să joace. Nu vreau să mă laud, dar le-am spus să nu se ascundă de joc. Şi cred că au înţeles semnalul meu.

‘Ştefănescu, nu te ascunde de joc, te văd!’, nu s-a ascuns. ‘Bîrligea, nu te ascunde de joc, te văd!’, nu s-a ascuns. Te arăţi la joc şi primeşti mingea. Valoarea o au şi aseară au arătat şi Bîrligea şi Ştefănescu faptul că au valoare”, a spus Becali.

Schimbări masive la FCSB pentru meciul cu Sepsi

Please follow and like us:
Pin Share