Cine a câștigat duelul tactic dintre Marius Șumudică și Dorinel Munteanu: “V-au dominat!” / “Nu pot alerga!”

Cine a câștigat duelul tactic dintre Marius Șumudică și Dorinel Munteanu: “V-au dominat!” / “Nu pot alerga!”

Rapid – Oțelul Galați 0-0 a fost reprezentat și prin duelul tactic dintre Marius Șumudică și Dorinel Munteanu despre care a discutat toată lumea. Cei doi tehnicieni au fost analizați în platoul FANATIK SUPERLIGA.

Cine a câștigat duelul tactic dintre Marius Șumudică și Dorinel Munteanu

Robert Niță și Vivi Răchită au discutat despre duelul tactic dintre Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Pe rând, cei doi foști jucători au analizat detaliile legate de cei doi tehnicieni din meciul Rapid – Oțelul Galați 0-0.

Robert Niță susține că Oțelul este o echipă bine organizată. Despre Rapid, analistul a explicat că schimbarea antrenorilor și a primul 11 în ultimele meciuri nu poate aduce, încă, rezultatele așteptate de conducerea clubului.

(n.r. De ce nu a câștigat Oțelul?) “De ce să nu câștige Rapidul? Oțelul a avut două șuturi pe poartă, iar Rapid unul. Eu am fost mulțumit cu ce s-a întâmplat. Meciul a fost destul de echilibrat. Vorbind de omogenitate. După 4 meciuri în care ai tot schimbat, mai vii cu doi jucători noi.

Ignat și Pașcanu sunt un cuplu bun. Amândoi sunt tineri. E primul meci când echipa nu primește gol, chiar dacă nu a marcat. Eu sunt mulțumit de rezultat. Unii spun că nu e mare diferență față de cum juca Rapidul cu Lennon.

Pe undeva poți să fii de acord, dar Oțelul s-a închis foarte bine și Rapid era nevoită să joace minge lungă, dar nu avea pe cine. Oțelul e foarte bine organizată.

Eu dacă aș fi antrenor le-aș zice jucătorilor să o dea tare în față și să fugă după ea atunci când fluieră Dorinel, pentru că toți jucătorii sunt atenți la el. Fotbalistic e o echipă foarte bună și organizată”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

“Diferența a fost la omogenitate”

Pe omogenitate a mers și Vivi Răchită care este de părere că formația lui Dorinel Munteanu are, în acest sezon, avantajul faptului că jucătorii evoluează de mai mult timp împreună și că se cunosc între ei.

“Diferența a fost la omogenitate. Galați are jucători care evoluează de mult timp împreună și se cunosc între ei. La Rapid a fost Lennon, a venit Șumi.

Vom știi când Rapidul va avea omogenitate atunci când suporterii vor știi care este primul 11. Abia atunci se vor putea impune. Am văzut o echipă a Rapidului în repriza a doua care a fost dominată pe Giulești. A fost pregnant acest lucru.

Spunea domnul Șucu că nu mai vrea să vadă Rapidul dominat pe Giulești. Asta după meciul cu Sepsi. Uite că se întâmplă. A fost meciul cu U Cluj când clujenii au câștigat.

Ideea e că echipa asta nu poate să alerge cum vrea Șumi. E greu să schimbi asta în timpul campionatului. Jucătorii nu se cunosc între ei și până fac asta se termină campionatul”, a declarat Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

Analiștii FANATIK despre Rapid – Oțelul 0-0

Please follow and like us:
Pin Share