Kylian Mbappe s-a accidentat după doar 9 meciuri pentru Real Madrid! ”Galacticii” i-au dat interzis la derby-ul cu Atletico. Update

Kylian Mbappe s-a accidentat după doar 9 meciuri pentru Real Madrid! ”Galacticii” i-au dat interzis la derby-ul cu Atletico. Update

Lovitură imensă pentru Real Madrid. Kylian Mbappé, jucătorul adus în această vară de la PSG, a suferit o accidentare în ultimul meci din campionat și va rata meciurile din următoarea perioadă. Informația a fost confirmată oficial de clubul din capitala Spaniei.

UPDATE: Mbappe nu va merge la Atletico – Real

Kylian Mbappe nu va putea juca din cauza unei accidentări în derby-ul Atletic- Real Madrid, dar nu va fi prezent nici măcar în tribunele stadionului Civitas Metropolitano pentru a nu crea tensiune.

Conform publicației L’Equipe, atacantul francez a fost sfătuit de conducerea clubului să nu meargă la meci pentru siguranța sa. Mai multe incidente au avut loc în timpul recentelor confruntări dintre cele două rivale din Madrid, în special împotriva coechipierului său Vinicius.

Partida Atletico – Real Madrid, din etapa a 8-a din La Liga, se va disputa duminică, 29 septembrie, de la ora 22:00.

Kylian Mbappé s-a accidentat. Când va reveni francezul pe teren

Kylian Mbappé a fost titular în meciul cu Alavés de marți seară și a înscris un gol, însă a ieșit după ce a acuzat probleme medicale. În partea secundă, superstarul francez a părăsit terenul accidentat, iar Carlo Ancelotti a primit o veste proastă: fotbalistul său va sta pe bară următoarele 3 săptămâni.

Conform Marca, Kylian Mbappé a suferit o accidentare la bicepsul femural. Recuperarea durează aproximativ 3 săptămâni. Atacantul va rata meciurile cu Atletico Madrid din La Liga și cel cu Lille din Champions League. El ar urma să revină pe teren după pauza internațională.

Accidentarea suferită de Mbappé nu este una extrem de gravă, însă va avea nevoie de o perioadă de recuperare pentru a putea juca. Norocul lui Carlo Ancelotti este că în octombrie vor avea meciuri din Nations League.

Fabrizio Romano a făcut anunțul

Kylian Mbappé a impresionat pe toată lumea după primele sale săptămâni în tricoul campioanei Europei. Francezul a înscris deja 7 goluri și pare că s-a adaptat perfect în echipa lui Carlo Ancelotti. El face pereche în atac cu Vinícius Jr. și Rodrygo și visează la trofeul Champions League.

”𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Kylian Mbappé suferă o accidentare la bicepsul femural, confirmă Real Madrid.

Surse din cadrul clubului estimează că Mbappé va fi indisponibil pentru următoarele 3 săptămâni, revenirea fiind programată după pauza internațională. Astfel, el va rata meciurile împotriva Atlético Madrid, Lille și Villarreal. Recuperează-te repede, Kylian! ”, a scris jurnalistul Fabrizio Romano pe contul său de Twiter.

Luis Enrique îi duce dorul lui Mbappé: “Este un jucător minunat”

Fostul său antrenor de la PSG, Luis Enrique, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Mbappé, descriindu-l ca având un caracter extraordinar și mărturisind că îi duce dorul. Deși francezul a părăsit echipa din capitala Franței într-un mod tumultuos, amintirile despre cu rămân pozitive.

“În cazul lui Mbappe, am întâlnit un jucător minunat. O persoană de un nivel excepţional, aşa cum rar găseşti atunci când ajungi să vezi un jucător de acest nivel. Uman, afectuos, apropiat. Este un jucător minunat. Ce păcat că a plecat la Madrid! Mai ales pentru noi, la momentul respectiv. Dar şi viaţa face parte din joc.

Îi merge foarte bine. Nu am nimic de reproşat, şi-a condiţionat plecarea. Noi am încercat mereu să-i îmbunătăţim virtuţile şi să-i acoperim greşelile. El a fost mereu foarte politicos şi respectuos, la fel şi familia sa”, a spus Luis Enrique despre Kylian Mbappé.

Please follow and like us:
Pin Share