Ce s-a întâmplat cu Radu Drăgușin după eliminarea din minutul 8 de la Tottenham. Dezvăluirile impresarului Florin Manea

Ce s-a întâmplat cu Radu Drăgușin după eliminarea din minutul 8 de la Tottenham. Dezvăluirile impresarului Florin Manea

Eliminarea lui Radu Drăgușin din minutul 8 cu Qarabag în Europa League nu i-a cauzat probleme lui Tottenham, care a reușit să se impună cu 3-0 pe teren propriu.

Ce s-a întâmplat cu Radu Drăgușin după eliminarea din minutul 8 de la Tottenham. Dezvăluirile impresarului Florin Manea

Cu toate astea, eliminarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham în Europa League a stârnit multe reacții negative la adresa jucătorului. Despre impactul acestui moment la adresa fundașului român a discutat și Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Impresarul fotbalistului lui Spurs susține că jucătorul și-a asumat actul din meciul cu Qarabag și este foarte bine din punct de vedere mental.

Pe lângă asta, Manea mărturisește că cei din conducerea clubului și staff-ul tehnic nu pun presiune pe greșeala făcută în Europa League și că va face parte din lotul echipei și la meciul cu Manchester United din etapa 6.

“Am vorbit cu el după meci. Așteptam greșeala asta de câțiva ani. Oricine trece printr-un astfel de moment în viața lui. A înțeles și o să învețe din greșeală. Nu are de ce să fie afectat. Și cei mai mari fotbaliști ai lumii au greșit. A înțeles, și-a asumat greșeala.

E bine că echipa nu a pierdut și că au câștigat. Cei de la club l-au înțeles. Nu e un capăt de țară. Injurii sunt peste tot. Dacă stă să citească lumea, uită că mai are de muncă. Trebuie să continue să muncească și o să învețe din greșeala asta. Eu zic că o să îl ajute.

Numai din greșeli înveți. Când îți merge doar bine înveți mai puțin. Nu este o problemă și nu cred că îl va afecta mental. Îl va ambiționa să lucreze mai mult, să fie mai atent, mai concentrat. Sunt lucruri inerente în cariera unui jucător.

“Cristi Chivu i-a transmis un sfat”

El nu citește de obicei ce se scrie despre el. Eu i-am sugerat să nu facă asta. Chiar și Cristi Chivu i-a transmis să nu citească nimic legat de ce se scrie despre el. I-a zis să facă ce are de făcut și i-a explicat că și de el s-a scris foarte urât în cei 7 ani, că nu e bun de Inter.

Și cu toate astea a stat 7 ani la Inter și a luat Champions League cu ei. Dacă stai să citești ce scrie nu mai joci. Trebuie să îți vezi de treaba ta, să te antrenezi zi de zi. Acesta a fost a fost sfatul lui Cristi și sfatul pe care i l-am dat și eu.

Eu în ziua aceea nici nu am răspuns la telefon, pentru că mă sunau toți să comentez. Bun, s-a întâmplat o greșeală. Ce să comentez. Da, a greșit. Pot să spun că nu a greșit. De aici până a face un capăt de țară e mult. Au greșit fotbaliști mari, nu este o problemă”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

“Radu e în lot pentru meciul cu Manchester United”

“Radu este în lot pentru meciul de diseară cum e și normal. Nu cred că o să joace astăzi, dar nu se știe niciodată. Se pot schimba lucrurile de la un minut la altul în fotbal. E important că nu l-a afectat greșeala, că a înțeles și că nu a afectat echipa, pentru că au câștigat cu 3-0.

Era nasol dacă pierdeau. A fost o greșeală personală doar. Sperăm că lucrurile vor fi sub control. Nu a șters cu buretele tot ce a făcut Radu. A avut evoluții bune și se antrenează foarte bine. Nu cred că această greșeală îl va face pe Postecoglou să nu îl mai bage”, a mai spus impresarul lui Radu Drăgușin.

Florin Manea, despre eliminarea lui Radu Drăgușin din Europa League

Please follow and like us:
Pin Share