Oana Radu, noi dezvăluiri tulburătoare despre căsnicia cu Cătălin Dobrescu: ”Îmi era frică de el”

Oana Radu, noi dezvăluiri tulburătoare despre căsnicia cu Cătălin Dobrescu: ”Îmi era frică de el”

Oana Radu face noi dezvăluiri despre căsnicia cu Cătălin Dobrescu. Vedeta recunoaște că era fericită în momentul în care cei doi s-au căsătorit. Pe de altă parte, simțea că despărțirea o să vină curând.

Oana Radu, noi dezvăluiri tulburătoare despre căsnicia cu Cătălin Dobrescu

Cătălin Dobrescu și Oana Radu s-au căsătorit în 2020. Iată că patru ani mai târziu, cei doi au ajuns să divorțeze. Ambii parteneri au lansat acuzații dure în spațiul public, însă se pare că povestea dintre cei doi mergea de ceva vreme prost.

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, artista a fost cât se poate de sinceră. Aceasta recunoaște că nu și-a schimbat numele după semnarea actelor tocmai pentru faptul că știa că o să se despartă de soțul ei.

Oana Radu spune că nu știe de ce a așteptat atât de mult. Era jignită de Cătălin Dobrescu constant, iar acesta îi reproșa foarte multe lucruri. Toată această situație a devenit una insuportabilă pentru ea.

„Am fost foarte fericită când m-am căsătorit, dar nu mi-am schimbat numele. Pentru că știam că o să mă despart. După primele două săptămâni de relație, mi-am dat seama că mă aflu într-un loc din care nu mai pot să plec fără ajutor. (…).

Soțul tău sau cel pe care îl iubești te face să crezi că ești urâtă, că nu ești bună de nimic, că ești cea mai grasă. În fiecare seară, înainte să cânt, să mă urc pe scenă, în momentul în care eu trebuia să dau oamenilor o energie bună, primeam de la el replici de genul: „Te-ai îngrășat foarte rău’, „Iar mănânci?’, „Nu vrei să slăbești?’”, a declarat artista în emisiunea lui Denise Rifai.

”Mă domina prin frică”

A fost înșelată Oana Radu de Cătălin Dobrescu? Vedeta spune că nu a descoperit niciodată dovezi în acest sens. Nu și-a surprins partenerul cu o altă femeie, însă ceea ce a trăit a fost suficient pentru ea.

Artista spune că el vedea doar ce e mai rău la ea. Și toate aceste lucruri o făceau să fie pe gânduri. Totodată, ea a mai dezvăluit că a ajuns în punctul în care i-a fost frică atât fizic cât și psihic de fostul ei partener.

„Nu l-am prins pe fostul meu soț cu absolut nimic. (…).  Mi-a fost patru ani suficient de frică de el. Și fizic și psihic îmi era frică de el. Mă domina prin frică. E atât de trist când omul de care tu ai cea mai mare nevoie și ar trebui să fie lângă tine necondiționat, o face condiționat”, a adăugat artista în aceeași emisiune.

Please follow and like us:
Pin Share