Messi a atins o bornă incredibilă în MLS după ce a marcat în Inter Miami – Charlotte 1-1. S-a certat apoi cu arbitrul: „Ești un nenorocit”

Messi a atins o bornă incredibilă în MLS după ce a marcat în Inter Miami – Charlotte 1-1. S-a certat apoi cu arbitrul: „Ești un nenorocit”

Lionel Messi a fost din nou decisiv pentru Inter Miami. Starul argentinian a înscris golul egalizator al echipei din Florida, împotriva celor de la Charlotte FC într-un meci MLS.

A adus un punct pentru Inter Miami la Charlotte

Căpitanul lui Inter Miami a egalat, în minutul 66, cu un șut din afara careului. Echipa antrenată de Gerardo „Tata” Martino era condusă pe tabela de marcaj, din minutul 57, după ce Swiderski marcase primul gol.

Datorită lui Messi, Inter Miami a reușit să își mențină invincibilitatea din ultima perioadă, în MLS. Acesta a fost cel de-al 15-lea gol al lui Lionel Messi până acum în acest sezon.

El pare să își fi revenit complet după accidentarea suferită la gleznă în timpul finalei Copa America 2024. Din cauza acesteia a lipsit trei luni de pe gazon și a ratat o serie întreagă de meciuri la club și la națională.

A fost furios la adresa arbitrului

Argentinianul a părăsit terenul nervos, avertizat pentru că a protestat furibund la adresa arbitrului după ce uruguayanul Luis Suarez a ratat o ocazie de gol. Messi a două presupuse faulturi neacordate în favoarea echipei sale. „Ești un nenorocit”, i-ar fi spus el arbitrului, potrivit Olé.

Remiza nu a contat prea mult pentru Inter Miami, care rămâne cu opt puncte avans în fruntea clasamentului din Conferința de Est, în fața lui Columbus Crew. Echipa lui Alex Mățan a remizat, scor 2-2, pe terenul lui DC United. Ambele echipe, alături de Cincinnati au asigurată deja calificarea în play-off.

Miercuri va fi confruntarea Messi – Mățan

Cu trei meciuri rămase de disputat, Inter Miami e la un pas de a obține Supporters’ Shield pentru cea mai bună echipă a sezonului regulat. Miercurea viitoare, Inter va avea parte de o confruntare de mare tensiune la Crew.

Deși a jucat doar 16 meciuri în acest sezon, Messi are cifre uluitoare. E în topul MLS atât la goluri marcate, cât și la pase de gol. Cu 15 goluri și 15 assisturi, Messi a atins cifra 30 la contribuțiile de gol în acest sezon.

Golgheterul la zi al MLS este Christian Benteke, de la D.C. United. El a marcat 21 de goluri în 27 de partide. Cele mai multe pase de gol pe are Luciano Acosta, de la Cincinnati. Acesta a reușit 20 assisturi în 29 de meciuri.

 

Please follow and like us:
Pin Share