Gigi Becali, dat de gol de un apropiat! Ce crede cu adevărat patronul de la FCSB despre Daniel Bîrligea

Gigi Becali, dat de gol de un apropiat! Ce crede cu adevărat patronul de la FCSB despre Daniel Bîrligea

FCSB a obținut primul succes în noul format Europa League. Roș-albaștrii s-au impus cu 4-1 pe Național Arena, împotriva echipei letone RFS. Daniel Bîrligea, noul jucător al echipei lui Gigi Becali, a fost unul dintre remarcații partidei.

Bîrligea a înscris primul său gol pentru FCSB

Bîrligea a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Elias Charalambous. Atacantul, venit în această perioadă de transferuri de la CFR Cluj, s-a luptat în atac pentru fiecare minge și a deschis rapid scorul după ce a recuperat balonul de la portarul advers.

Și după ce a înscris, acesta a continuat în aceeași manieră. Bîrligea a contribuit decisiv la reușita lui Ștefănescu. Deși era căzut pe gazon, a reușit să împingă mingea mai departe, iar faza s-a finalizat cu gol.

Nicolae Dică, impresionat de noua vedetă de la FCSB: „Gigi mereu a vrut un atacant care să se lupte”

Nicolae Dică, fostul antrenor al celor de la FCSB, a lăudat evoluția lui Daniel Bîrligea din meciul cu echipa din Letonia și este de părere că este exact tipul de atacant pe placul patronului Gigi Becali. Dică a scos în evidență atitudinea lui Bîrligea.

„Bagă-l să joace. Doar așa va demonstra că are valoare. Bîrligea este foarte bun. A avut și reacție bună. Este un jucător de travaliu. Este un atacant care luptă, care face pressing.

Este tipul de jucător care luptă pentru fiecare minge. Este tipul de jucător care îi place patronului. Gigi mereu a vrut un atacant care să se lupte, care să se bată pentru mingi. Să încurce fundașul. Dacă reușește să marcheze, cu atât mai bine pentru FCSB.

Aseară a arătat că poate. Și la golul doi. A fost ținut și a dat drumul la minge. Eu cred că este un jucător important. În campionatul României nu cred că va avea totuși la fel de multe spații cum are în Europa”, a explicat Nicolae Dică, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Daniel Bîrligea: „Am vrut să arăt că nu sunt cel din meciul trecut”

La finalul partidei de pe Arena Națională, Daniel Bîrligea s-a declarat mulțumit de evoluția sa și a spus că s-a bucurat enorm pentru că a marcat, mai ales într-un meci cu miză europeană.

„Este o fericire imensă să dau gol pentru aceste culori. Sunt aici ca să demonstrez. Cu siguranță această victorie convingătoare ne ajută mult să avem un moral ridicat pentru următoarele meciuri și pentru campionat, în același timp.

Am intrat pe gazon cu gândul să o fac fericită pe mama care e în tribună, pe ceilalți din familie care au venit. Am vrut să arăt că nu sunt cel din meciul trecut. Vreau să mă fac cunoscut în echipă, să mă acomodez și să jucăm împreună din ce în ce mai bine”, a spus Daniel Bîrligea la Digi Sport.

Please follow and like us:
Pin Share