Totul despre scandalul dintre Mircea Rednic și fanii UTA! Reactia lui Meszar: “Gesturi huliganice!”

Totul despre scandalul dintre Mircea Rednic și fanii UTA! Reactia lui Meszar: “Gesturi huliganice!”

Ultrașii de la UTA Arad i-au cerut demisia lui Mircea Rednic și după succesul categoric cu CFR Cluj. Alexandru Meszar a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre conflictul „Puriului” cu fanii „Bătrânei Doamne”.

Totul despre scandalul dintre Mircea Rednic și fanii UTA! Reacția lui Meszar: “Gesturi huliganice!”

UTA Arad a plecat din Gruia cu cele trei puncte din partida cu CFR Cluj. Mircea Rednic a fost în tribunele stadionului după operația la inimă, iar fanii arădenilor l-au taxat din nou pe antrenorul din SuperLiga.

Alexandru Meszar a comentat succesul celor de la UTA Arad și a spus ce se întâmplă între suporteri și Mircea Rednic la FANATIK SUPERLIGA. Show-ul este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Suntem pregătiți pentru Petrolul, nu e problemă. Sunt mai liniștit decât înainte, chiar dacă nu am fost în criză înainte. Echipa nu juca prost din moment ce avem șase, șapte rezultate de egalitate și înfrângeri la 2-1, nu poți să zici că nu funcționează echipa.

Am avut răbdare și s-a întâmplat ce ne-am gândit că se va întâmpla. Sperăm să o ținem tot așa și să adunăm și victorii după atâtea rezultate de egalitate, cel puțin tot atâtea victorii. Am avut o victorie, șase rezultate de egalitate și trei înfrângeri până la meciul cu CFR. 

Nu m-am gândit la 3-1, dar am fost sigur că o să facem un rezultat bun. Și egalul era considerat un rezultat bun cu CFR. Jucătorii și staff-ul au fost motivați, a fost în regulă. Domnul Rednic este la antrenament, eu am reușit să vorbesc cu el acum”, a spus patronul celor de la UTA.

„L-au și înjurat. Este o rușine pentru echipă și Arad”

„Este ok, face strategii. Stă foarte puțin să se bucure de rezultat, are planuri. Nu cred că medicul i-a interzis să stea pe bancă, dar așa a considerat dânsul. Eu pot să vă spun că a fost mai mult decât în control, având în vedere faptul că a stat mai multe zile internat.

Săptămâna viitoare vor ajunge unul sau doi jucători, dar echipa nu stă în jucătorii care vor veni. Jucătorii pe care vrem să îi aducem sunt transferuri de viitor, e un premercato. Nu vrem să alergăm după jucători pe posturile deficitare. 

Dacă doar îi cereau demisia nu era o mare problemă, dar l-au și înjurat. Sunt gesturi huliganice, ne confruntăm cu această problemă. Este o rușine pentru echipă și Arad în asemenea momente, echipa bate în deplasare, iar antrenorul vine din spital la meci și tu îl înjuri, nu prea mai e de comentat.

Legile valabile pe stradă, nu sunt valabile în stadion. În stadion oricine poate să înjure pe oricine, să îl facă hoț. Îi cunoaștem, aduc prejudicii enorme de imagine și financiare clubului. Plătim amenzi pentru ei, avem terenuri suspendate și suntem în litigii cu ei.

Este un fenomen care nu își are locul pe stadioane, mai ales la Arad unde sunt mii de copii la meci. Această mică parte a galeriei înjură non-stop pe cineva. Mă înjură pe mine, pe primar, pe Mircea Rednic sau pe jucători”, a mai spus Meszar.

De la ce a pornit „războiul” cu galeria: „Așa solicită ei”

„Mi-aș dori ca fiecare jucător să fie la fel de luptător ca domnul Mircea. Sigur nu va pleca, deși îl întreb dacă sunt probleme. El spune că nu sunt probleme, iar noi îl sprijinim. Am stabilit că îi respectăm pe suporterii de la UTA.

Nu putem să facem o diferențiere, nu putem să mergem la unii suporteri și să facem ce spun ei, iar la alții nu. Jucătorii vor saluta toți suporterii de pe stadion, cred că conflict a sărit de aici. Galeria a fost salutată de la 30 de metri și nu s-au dus mai aproape, așa solicită ei. 

Să nu uităm ca jucătorii au fost înjurați de această galerie, au întors spatele jucătorilor. Echipa are nevoie de galerie nu doar la victorii, ci și când echipa merge greu. Nu este bine să vorbim de aceste teme, aceste lucruri nu fac cinste fotbalului”, a încheiat finanțatorul.

TOTUL despre SCANDALUL Mircea Rednic si FANII UTA ARAD! Reactia lui Meszar | CFR Cluj – UTA 1-3

Please follow and like us:
Pin Share