Doliu în fotbalul italian! Fostul jucător a fost găsit mort în hotel la vârsta de 43 de ani

Doliu în fotbalul italian! Fostul jucător a fost găsit mort în hotel la vârsta de 43 de ani

Este doliu în fotbalul italian după dispariția tragică a unui fost fotbalist. Andrea Capone, fostul jucător de la Cagliari, s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani în timp ce se afla cu prietenii săi.

A murit fostul fotbalist de la Cagliari

Potrivit Gazzeta dello Sport, Andrea Capone, fostul jucător de la Cagliari, a fost găsit mort duminică la vârsta de 43 de ani. Acesta se afla la Palazzo Tirso, un hotel din insula Sardinia, iar corpul său prezenta o lovitură puternică la cap.

Se pare că fostul fotbalist a ieșit împreună cu prietenii săi. După o căzătură, acesta a suferit o lovitură cumplită la cap, iar medicii nu au reușit să îl resusciteze la timp. Tragedia vine după o alta petrecută în Brazilia, unde trei sportivi au murit după ce autocarul echipei lor s-a răsturnat.

„Toți membrii echipei Cagliari au primit ca un șoc și cu o mare tristețe vestea morții lui Andrea Capone, care a murit la vârsta de doar 43 de ani”, a transmis clubul italian pe rețelele sociale.

Tutto il Cagliari Calcio apprende con sgomento e profonda tristezza la notizia della scomparsa di Andrea Capone, morto a soli 43 anni.

Riposa in pace, Andrea 😔❤️💙

Il cordoglio del Club ➡️ https://t.co/BKsi36VXYe pic.twitter.com/zFkfY2qyYZ

— Cagliari Calcio (@CagliariCalcio) September 29, 2024

Este luată în calcul și ipoteza ca fostul sportiv italian să fi suferit un stop cardiac, iar apoi căderea sa bruscă să fi condus la lovitura puternică de la cap cu care a fost găsit de autorități.

Andrea Capone a jucat pentru cei de la Cagliari atât în Serie A cât și în Serie B. A mai bifat în cariera sa echipe precum Sora, Treviso, Vicenza, Grosseto și Salernitana.

Accidentare horror în Serie A

Ruslan Malinovskyi, atacantul de la Genoa, a suferit o accidentare cumplită. Ucraineanul va rata tot restul sezonului după ce, în meciul contra celor de la Venezia, și-a fracturat piciorul.

Imaginea cu atacantul în vârstă de 31 de ani întins pe gazon a fost una de coșmar. Sunetul produs în momentul fracturii a fost atât de puternic încât atât jucătorii, cât și spectatorii de pe stadion s-au speriat.

Fostul coleg al lui Radu Drăgușin a fost transportat ulterior cu masca de oxigen la cel mai apropiat spital. În timp ce părăsea terenul pe targă, jucătorul a fost aplaudat de toată lumea prezentă.

Please follow and like us:
Pin Share