Săptămână de coșmar pentru Radu Drăgușin! Cursa spectaculoasă de 70 de metri a rivalului Micky van de Ven a dus la primul gol în Manchester United – Tottenham. Video

Săptămână de coșmar pentru Radu Drăgușin! Cursa spectaculoasă de 70 de metri a rivalului Micky van de Ven a dus la primul gol în Manchester United – Tottenham. Video

Radu Drăgușin trece printr-o perioadă de coșmar la Tottenham. Fundașul român a fost eliminat după doar 8 minute  în partida din UEFA Europa League, iar în etapa din campionat a fost „uitat” pe banca de rezerve a formației londoneze.

 Micky van de Ven, cursă spectaculoasă la primul gol în Manchester United – Tottenham

Radu Drăgușin pare că se distanțează din ce în ce mai mult de un post de titular în echipa pregătită de Ange Postecoglou. Fundașul român a fost introdus încă din primul minut în prima etapă din UEFA Europa League, însă din nefericire pentru internațional, arbitrul a decis să-l elimine după doar 8 minute.

Veștile proaste par să nu se termine în cazul lui Drăgușin, în etapa cu numărul 6 din Premier League, rivalul său de pe post, anume Micky van de Ven, a ieșit la rampă după trei minute de joc.

Concret, Micky van de Ven a interceptat o minge în jumătatea proprie și a reușit un sprint de peste 70 de metri, la finalul căruia Brennan Johnson a reușit să deschidă scorul.

Șansele ca Ange Postecoglou să se bazeze în viitorul apropiat pe serviciile fundașului român încă din primul minut par să fie din ce în ce mai mici. Cuplul de fundași centrali de la Tottenham pare să fie „bătut în cuie”, Romero și Micky van de Ven făcând prestații solide împreună.

🚨🚨| GOAL: JOHNSON OPENS THE SCORING!! WHAT A RUN FROM MICKY VAN DE VEN!!

Manchester United 0-1 Tottenham

pic.twitter.com/eEOOCocOpg

— Transfer Sector (@TransferSector) September 29, 2024

Cum a reacționat Radu Drăgușin după ce a fost eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag 3-0

Romero a fost suspendat în partida dintre Tottenham și Qarabag, astfel că Ange Postecoglou a decis să-i ofere un „vot de încredere” lui Radu Drăgușin, introducându-l încă din primul minut pe teren. Din nefericire pentru iubitorii sportului rege din România, internaționalul a văzut cartonașul roșu în minutul 8.

Radu Drăgușin a postat pe Instagram un mesaj prin care și-a cerut scuze suporterilor pentru greșeala din Tottenham – Qarabag 3-0 și totodată le-a mulțumit celor care i-au fost aproape odată cu terminarea partidei.

„Cu siguranță, nu este modul în care mi-aș fi dorit să încep drumul nostru european, dar echipa este cea mai importantă, iar colegii mei au făcut un meci incredibil și au câștigat punctele.

Am comis o greșeală din care trebuie să învăț și trebuie să continui să muncesc mult. Sunt recunoscător pentru toate mesajele primite și vă mulțumesc pentru sprijinul vostru”, a scris Radu Drăgușin, pe contul personal de Instagram.

Please follow and like us:
Pin Share