Fabrica din România care este cea mai modernă din Europa în domeniul ei. Are dotări de ultimă generație și își propune ca produsele ei să ajungă vândute la nivel global

Fabrica din România care este cea mai modernă din Europa în domeniul ei. Are dotări de ultimă generație și își propune ca produsele ei să ajungă vândute la nivel global

Fabrica din România care este cea mai modernă din Europa în domeniul ei are planuri mari. Pentru cei care nu știu, aici se găsesc dotări de ultimă generație, iar produsele urmează să ajungă să fie vândute la nivel global.

Fabrica din România care este cea mai modernă din Europa în domeniul ei

În România există o mulțime de fabrici de mare succes. Puține persoane știu de existența lor. Cu atât mai mult de producția care de cele mai multe ori ajunge să fie răspândită pe întreg continentul și nu numai.

Fabrica din România care este cea mai modernă din Europa în domeniul ei este chiar Antibiotice Iași. De altfel în decembrie 2022 a fost inaugurată și cea mai modernă fabrică de produse farmaceutice topice solide și semisolide din Europa.

Mai mult de atât, Antibiotice Iași are în plan să își consolideze în continuare poziția de lider național în acest domeniu. S-au făcut investiții masive și se pare că planurile nu se opresc doar aici.

Mai exact, conform informațiilor existente, noua fabrică a fost realizată cu o investiție de 20 de milioane de euro din surse proprii. Aceasta are o capacitate de producție de 540 tone anual. Iar asta înseamnă cu 50% mai mult decât era în urmă cu un an de zile.

Fabrica din România care este cea mai modernă din Europa în domeniul ei fabrică 56 de produse topice, iar în cazul a 19 produse dintre acestea, compania Antibiotice este unic producător.

Unde ajung produsele de la Fabrica Antibiotice Iași

În fabrică există dotări de ultimă generație. Și se pare că multe produse dintre cele de aici urmează să plece nu doar în Europa, ci și spre alte țări precum Vietnam. De altfel, directorul general al fabricii vorbea despre acest subiect.

“Noua fabrică de produse topice reprezintă dovada angajamentului nostru de a ne dezvolta și de a investi în producția românească de medicamente la cele mai înalte standarde de calitate oferind sistemului de sănătate românesc siguranță și încredere.

În același timp, această investiție ne oferă o mai mare deschidere spre piețe internaționale caracterizate de un înalt grad de competitivitate şi inovare. Vizăm valorificarea acestor produse atât pe piața din România cât și pe piețe internaționale precum SUA și țările Comunității Europene, dar ne orientăm și spre Vietnam și Asia de SE care reprezintă o mare oportunitate pentru produse topice. De asemenea, urmărim asimilarea în portofoliu de noi produse topice sterile și dermato-cosmetice.

Ne propunem astfel, să dublăm cifra de afaceri pentru forma topică până la nivelul anului 2030 pentru a menține trendul de creștere al cifrei de afaceri totale a companiei, pe care, de asemenea, țintim să o dublăm până în 2030”, a declarat Ioan NANI, director general Antibiotice Iași.

Please follow and like us:
Pin Share