Atletico – Real Madrid, în etapa a 8-a din La Liga, live de la 22:00. Ambele echipe vor să profite de pasul greșit făcut de Barcelona

Atletico – Real Madrid, în etapa a 8-a din La Liga, live de la 22:00. Ambele echipe vor să profite de pasul greșit făcut de Barcelona

Atletico – Real Madrid este derby-ul capitalei Spaniei și totodată un meci încărcat de orgolii. Cu doi dintre cei mai bine cotați antrenori din lume pe cele două bănci tehnice, duelul promite să fie unul extrem de încins și spectaculos.

Live video Atletico – Real Madrid, etapa 8 La Liga. Campioana Europei poate să se apropie la doar un punct de primul loc

După ce i-a adus pe Kylian Mbappe și Endrick în această vară, Real Madrid își propune să creeze o nouă dinastie care să domine fotbalul spaniol și pe cel european. Totuși, atacantul francez s-a accidentat la meciul cu Alaves și va fi indisponibil pentru derby-ul cu Atletico.

De altfel, conform presei apropiate de clubul madrilen, Mbappe ar putea să lipsească pentru nu mai puțin de trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata și meciul cu Lille din Champions League, precum și partida cu Villarreal programată pentru 5 octombrie.

De partea cealaltă, Atletico a făcut câteva transferuri foarte interesante, aducându-i pe Julian Alvarez și Conor Gallagher. Fotbaliștii veniți de la Manchester City și Chelsea au întărit în mod clar echipa lui Simeone, care vrea să câștige titlul, însă are nevoie de o victorie importantă pentru a-și depune în mod serios candidatura.

Cine transmite la TV derby-ul Atletico – Real Madrid, din etapa 8 a La Liga, de la 22:00

Meciul care se va juca pe Wanda Metropolitano Stadium va începe la 22:00 și va fi televizat în România pe canalele Prima Sport 2 și Digisport 2. Ca de fiecare dată, aici găsești toate detaliile despre meci.

FANATIK.ro îți oferă update-uri în timp real și Atletico – Real Madrid LIVE VIDEO, meci care se va transmite și pe Prima Play și Digi Online. Platformele pot fi accesate și din afara țării, în anumite condiții.

Ce parcurs au avut Atletico și Real în acest sezon

Atletico are cinci victorii în primele opt meciuri din La Liga. Echipa lui Simeone este neînvinsă, dar are și trei remize la activ, dintre care doar una pe teren propriu, cu Espanyol. În ultima etapă, Atleti s-a impus cu 1-0 pe terenul Celtei Vigo. Echipa lui Simeone a câștigat în prima etapă din UEFA Champions League, 2-1 cu RB Leipzig.

În campionat, Real Madrid este neînvinsă în primele 7 meciuri. Totuși, “galacticii“ au făcut doi pași greșiți, remizând 1-1 cu Mallorca și cu Las Palmas, ambele meciuri jucate în deplasare. Los Blancos au câștigat Supercupa Europei, în 14 august, după victoria cu 2-0 contra Atalantei. Ei au debutat cu victorie și în Champions League, 3-1 cu Stuttgart. Rezultatele din La Liga îi plasează pe locul 2 în campionat.

Liderul FC Barcelona a pierdut sâmbătă cu 4-2 la Pamplona, contra Osasunei, iar o victorie a Realului i-ar aduce pe oamenii lui Ancelotti la doar un punct în urma catalanilor. De partea cealaltă, cu 15 puncte, Atletico poate să o depășească pe Real Madrid și să se apropie la trei puncte de prima poziție, dacă învinge în derby.

Echipe probabile Atletico – Real Madrid, etapa 8 La Liga

Implicate și în UEFA Champions League, cele două formații nu își permit totuși să sacrifice derby-ul, astfel că vor trata foarte serios partida, folosind toți jucătorii de top de care dispun. Iată echipele probabilem conform publicației SportingNews:

Atletico: Oblak – Molina, Le Normand, Witsel, Reinildo, Lino – De Paul, Koke, Gallagher – Griezmann, Alvarez. Antrenor: Diego Simeone
Real Madrid: Courtois – Carvajal, Rudiger, Militao, Mendy – Valverde, Bellingham, Tchouameni – Rodrygo, Endrick, Vinicius. Antrenor: Carlo Ancelotti

De la Atletico Madrid vor absenta accidentații Cesar Azpilicueta, Pablo Barrios și Thomas Lemar. Pentru Real Madrid nu vor putea juca Kylian Mbappe, David Alaba, Dani Ceballos și Brahim Diaz, toți accidentați.

Cote la pariuri Atletico – Real Madrid

Real Madrid este favorită la victorie în meciul cu rivala din oraș, însă cotele sunt destul de echilibrate. 2 solist are cota 2,67, iar remiza are cota 3,25. Victoria lui Atletico Madrid este cotată de bookmakeri la 2,72.

Meciurile dintre Atletico și Real au produs goluri în mod constant, în ultimii ani, însă două dintre ultimele cinci confruntări directe s-au încheiat 1-1. Cota pentru sub 2,5 goluri este 1,91, în timp ce cota pentru peste 2,5 goluri este 1,93.

Live video Atletico – Real Madrid, în etapa 8 din La Liga. Află cine și cum a înscris

FANATIK.ro îți oferă posibilitatea să afli în timp real tot ce se întâmplă pe stadionul lui Atletico. Aici poți să găsești toate detaliile despre desfășurarea meciului, cine a marcat, cum s-a înscris și cum arată clasamentul la finalul partidei.

De asemenea, te ajutăm să găsești rezumatul video al partidei și toate statisticile importante despre meciul care ar putea-o aduce pe campioana Europei la doar un punct în spatele celor de la FC Barcelona.

Please follow and like us:
Pin Share