Sepsi – FCSB, în etapa 11 din SuperLiga, de la 21:30. Echipele probabile, cotele și arbitrii meciului

Sepsi – FCSB, în etapa 11 din SuperLiga, de la 21:30. Echipele probabile, cotele și arbitrii meciului

Sepsi – FCSB este meciul care poate prelungi criza pe plan intern a campioanei. Roș-albaștrii sunt pe locul 14, după ce au început runda de pe poziția a 13-a. Doar FC Botoșani și Gloria Buzău sunt sub FCSB în clasament, astfel că victoria la Sfântu Gheorhge este crucială.

Live video Sepsi – FCSB, etapa 11 SuperLiga. Ambele echipe sunt disperate după puncte

Sepsi a început și ea foarte slab campionatul. Deși avea pe bancă un antrenor foarte apreciat, în persoana neamțului Bernd Storck, Sepsi nu a reușit să adune foarte multe puncte în primele etape, iar germanul a fost dat afară și înlocuit cu Valentin Suciu.

Sepsi are doar trei victorii și două egaluri în primele 10 partide disputate. Mai mult decât atât, ei au pierdut patru din ultimele cinci meciuri și au neapărat nevoie de puncte, pentru a putea păstra vii speranțele accederii în play-off.

Concentrată pe meciurile din Europa League, dar afectată și de evoluțiile slabe ale multor jucători, FCSB este și ea într-o situație dificilă, cu doar două victorii în primele nouă meciuri jucate în campionat. Roș-albaștrii au și o restanță, însă speră să profite de moralul bun de după meciul cu RFS, câștigat cu 4-1.

Cine transmite la TV Sepsi – FCSB, etapa 11 SuperLiga, de la 21:30

Meciul de la Sfântu Gheorghe va începe la 21:30 și va putea fi urmărit pe canalele Prima Sport și Digisport. Cu FANATIK.ro ai oportunitatea să găsești imediat Sepsi – FCSB LIVE VIDEO online. Meciul va fi transmis și pe platformele Prima Play și Digi Online.

Cine arbitrează Sepsi – FCSB, în runda 11 din SuperLiga

CCA a selectat pentru Sepsi – FCSB o brigadă de arbitri care îl va avea la centru pe Andrei Moroiță, din Ploiești. Iată cum arată formula completă a brigăzii:

Arbitru central: Andrei Moroiță
Arbitri linii: Sebastian Gheorghe și Marius Badea
Arbitru de rezervă: Iulian Călin
Arbitru VAR: Cătălin Popa
Asistent VAR: Adrian Viorel Cojocaru

Echipe probabile Sepsi – FCSB, etapa 11 SuperLiga

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că Daniel Bîrligea va fi odihnit la Sfântu Gheorghe, pentru a fi în deplinătatea forțelor fizice, în perspectiva meciului cu PAOK, din Europa League. Iată cum arată echipele probabile:

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Florin Ștefan – Neskovic, Mino, Alimi, Dumitrescu – Matei, Debeljuh, Coman. Antrenor: Valentin Suciu
FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Șut – Băluță, Tănase, Olaru, Oct. Popescu – D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous

De la Sepsi vor absenta Omar El Sawy, suspendat, și Oteliță, accidentat. Pentru FCSB nu vor putea juca Mihai Popescu, eliminat în meciul cu Petrolul Ploiești, precum și Ngezana, accidentat.

Program și rezultate etapa 11 SuperLiga

Sepsi – FCSB este ultimul meci care se joacă duminică și penultimul al rundei cu numărul 11. Iată cum arată lista meciurilor jucate și programate în această etapă:

Vineri, 27 septembrie

ora 18:00 Petrolul – Hermannstadt 4-1
ora 21:00 Dinamo – FC Botoșani 2-2

Sâmbătă, 28 septembrie

ora 16:45 Poli Iași – U Cluj 1-0
ora 19:00 CFR Cluj – UTA  1-3
ora 21:30 Rapid – Oțelul Galați 0-0

Duminică, 29 septembrie

ora 16:00 Gloria Buzău – Farul Constanța
ora 21:30 Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB (Prima Sport 1, Digisport 1)

Luni, 30 septembrie

ora 21:00 Universitatea Craiova – Unirea Slobozia (Prima Sport 1, Digisport 1)

Clasament SuperLiga etapa 11

FCSB a început etapa de pe un dezastruos loc 13, poziție care trimite la barajul de menținere/promovare în SuperLiga. Sepsi, în schimb, a pornit runda de pe locul 10, însă are trei înfrângeri în ultimele patru meciuri. Iată cum se prezenta ierarhia, la startul rundei actuale:

Clasament SuperLiga, înainte de etapa 11. Sursa foto: LPF.ro

Cote la pariuri Sepsi – FCSB

Victoria lui Sepsi este cotată de casele de pariuri cu 3,15. Un succes al FCSB-ului are cota 2,30, în timp ce remiza a primit din partea bookmakerilor cota 3,45. Așadar, oaspeții sunt favoriți, deși se află pe loc de baraj.

În ultimele cinci meciuri directe, a existat o singură partidă în care s-au marcat mai puțin de trei goluri. A fost duelul din 11 februarie, câștigat de roș-albaștri cu 1-0 la București. Cota pentru peste 2,5 goluri în meciul din această seară este de 1,90, una foarte tentantă.

Cu cine joacă Sepsi și FCSB în etapa a 12-a

În runda a 12-a, Sepsi și FCSB vor avea parte de meciuri cu adversari mai abordabili. Iată cum arată programul celor două formații în ultima etapă de înaintea pauzei competiționale:

FC Hermannstadt – Sepsi (6 octomrie, ora 13:30)
FCSB – Gloria Buzău (6 octombrie, ora 21:00)

Vezi live video Sepsi – FCSB în etapa 11 din SuperLiga și reacțiile de la final

FANATIK.ro te ține conectat la tot ce se întâmplă în Sepsi – FCSB. Aici poți găsi informațiile esențiale înaintea meciului, echipele de start imediat ce sunt confirmate oficial, precum și desfășurarea partidei în timp real.

La final, te așteptăm cu reacțiile protagoniștilor duelului, de la Valentin Suciu și Elias Charalambous, până la Gigi Becali și jucătorii meciului. Rămâi pe site-ul nostru și află primul cine și cum a marcat!

Please follow and like us:
Pin Share