Drama fiului lui Mădălin Ionescu: ”Nu are niciun prieten. Anumiți copii din familii bune s-au comportat nepermis de urât cu el, i-au dat o palmă, l-au jignit”

Drama fiului lui Mădălin Ionescu: ”Nu are niciun prieten. Anumiți copii din familii bune s-au comportat nepermis de urât cu el, i-au dat o palmă, l-au jignit”

Drama fiului lui Mădălin Ionescu. Tânărul de 20 de ani nu are niciun prieten. Anumiți copii din familii bune s-au comportat nepermis de urât cu e, l-au lovit și l-au jignit, lucru care l-a făcut să se îndepărteze de oameni.

Suferința prin care trece băiatul lui Mădălin Ionescu. Adolescentul nu are amici și a fost victima bullyingului de multe ori

Suferința prin care trece băiatul lui Mădălin Ionescu. Adolescentul nu are amici și a fost victima bullyingului de multe ori. Filip nu interacționează cu nimeni, cu toate că este la vârsta la care ar trebui să stea cu prietenii.

Are 20 de ani, dar din păcate a trecut prin momente dureroase încă de când avea un an. La 8 ani a trecut printr-o situație dureroasă, când a fost insultat de fratele unui băiat cu care se împrietenise. Acel copil i-a spus că nu vorbește bine.

„Din păcate, am avut o surpriză și cu anumiți copii din familii bune, care s-au comportat urât, nepermis de urât, cu el, i-au dat o palmă peste față și l-au și jignit. El este un copil luminos, e blând.

Nu deranjează pe nimeni, îmi pare rău că a trecut prin așa ceva.  El se simte bine în universul lui, cu familia lui, în casa lui, cu câinii lui, cu sora lui, Petra. Și cu Ștefania are o relație foarte bună, dar ea nu mai stă cu noi de ceva timp.

Filip nu vrea nicio schimbare, se simte foarte bine în sânul familiei”, a declarat soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, pentru revista viva.ro. Prezentatoarea îl crește pe băiat de când avea 5 ani și jumătate.

Cunoscuta moderatoare a mai subliniat faptul că Filip se rușinează foarte mult când i se vorbește despre fete. Tatăl său glumește cu el pe seama acestui subiect, însă tânărul cumva încă este un copil și nu se gândește la așa ceva.

Cristina Șișcanu, despre copiii lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu are mereu cuvinte de laudă și aprecieri pentru copiii lui Mădălin Ionescu, Ștefania și Filip. Fiica prezentatorului are 27 de ani și nu mai locuiește cu figura paternă, însă obișnuiește să îi viziteze frecvent pe cei dragi.

Moderatoarea de la Metropola TV consideră că are trei copii, nu unul, cu toate că cei mari sunt din primul mariaj al jurnalistului. Vedeta nu are resentimente nici pentru mama acestora, care nu este foarte prezentă în viața lor.

Please follow and like us:
Pin Share