Cum s-au descurcat în weekend adversarele FCSB din Europa League. Victorie chinuită pentru Rangers și revenire spectaculoasă reușită de Midtjylland

Cum s-au descurcat în weekend adversarele FCSB din Europa League. Victorie chinuită pentru Rangers și revenire spectaculoasă reușită de Midtjylland

Campioana României s-a impus extrem de categoric în fața formației letone RFS, scor 4-1, la debutul în cea de-a doua competiție a Europei și s-a instalat pe locul 2 în clasamentul competiției.

Adversarele FCSB din Europa League, victorii în campionatele interne

După victoria la pas din primul joc, patronul Gigi Becali a început să viseze că FCSB poate încheia între primele 8 grupa de Europa League, în ciuda faptului că ”roș-albaștrii” vor urma să întâlnească adversar teribili de greu.

În rândurile ce urmează vă vom prezenta ce au făcut viitoarele adversare ale trupei lui Elias Charalambous în partidele pe care le-au susținut în acest weekend, în întrecerile interne.

Prima care a intrat în scenă a fost Rangers, pe care FCSB o va întâlni peste aproape o lună. Vicecampioana Scoției continuă să nu strălucească și s-a impus extrem de greu pe teren propriu, scor 1-0, în fața lui Hibernian, în etapa a 6-a, prin golul marcat de Lawrence (34).

Antrenorul Philippe Clement l-a lăsat în continuare în afara lotului pe Ianis Hagi și a folosit următoarea formulă de echipă: Butland – Tavernier, Souttar, Propper, Jefte – Barron, Raskin (Dowell 46) – Cerny (Sterling 68), Lawrence (Kasanwirjo 85), McCausland (Bajrami 46) – Igamane (Dessers 56).

Midtjylland, ”remontada” fantastică

Formația daneză Midtjylland, peste care ”roș-albaștrii” vor da la începutul lui noiembrie, a câștigat, pe teren propriu, scor 3-1, revenind după ce a fost condusă de Viborg, în runda a 10-a. Oaspeții au deschis scorul prin Westergaard (24), dar gazdele au întors soarta jocului prin reușitele lui Simsir (39), Andersson (69) și Franculino (71).

Tehnicianul Thomas Thomasberg a mizat în acest joc pe următorii fotbaliști: Olaffson – Mbabu (Gabriel 84), Lee, Bech Sorensen, Bak (Andersson 59) – Byskov (Castillo 66), Martinez (Bravo 84), Askildsen, Simsir – Franculino, Kuchta (Chilufya 59).

Celelalte 5 adversare pe care FCSB le mai are de întâlnit în Europa League urmează să joace și el duminică, 29 septembrie, după următorul program:

ora 18:00 Qarabag – Sabah
ora 18:00 Olympiakos – Atromitos
ora 18:30 Hoffenheim – Werder Bremen
ora 18:30 Manchester United – Tottenham
ora 20:30 PAOK – Aris Salonic

Pentru FCSB urmează în Europa duelul din deplasare cu PAOK, formație antrenată de Răzvan Lucescu. Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că va merge la meciul de la Salonic, programat joi, 3 octombrie, de la ora 22:00.

Please follow and like us:
Pin Share