Fostul selecționer al Angliei a identificat problema lui Radu Drăgușin la Spurs: “Nu se simte bine”

Fostul selecționer al Angliei a identificat problema lui Radu Drăgușin la Spurs: “Nu se simte bine”

Fundașul român de 22 de ani a venit în ianuarie 2024 în Premier League de la Genoa. Până acum, Radu Drăgușin nu s-a adaptat la Spurs astfel în cât să devină un component principal al echipei, iar legenda lui Tottenham, Glenn Hoddle, a discutat despre acest lucru.

Legenda lui Tottenham știe de ce Radu Drăgușin nu s-a adaptat la Spurs: “Cred că are probleme”

Glenn Hoddle (66 de ani), legenda lui Tottenham, a analizat foarte bine motivul pentru care Radu Drăgușin nu s-a adaptat la Spurs. Așadar, fostul component al naționalei Angliei este de părere fundașul român are probleme legate de stilul lui Ange Postecoglou.

Hoddle susține că Drăgușin este un jucător foarte bun, însă care este obișnuit cu stilul defensiv din Italia, care nu se aplică în acest moment la Spurs, acolo unde linia apărării joacă mult mai sus în teren.

Cu toate astea, legenda celor de la Tottenham crede că Radu Drăgușin poate să evolueze, în timp, ca jucător și să se adapteze la stilul lui Spurs, datorită calităților și a vârstei pe care o are în fotbal.

“Pe Drăgușin l-am văzut la echipa națională (n.r. a României) și m-a impresionat. Nu cred că se simte confortabil la Tottenham. Cred că are probleme cu stilul  de joc al lui Tottenham, care evoluează cu linia defensivă foarte sus.

Poate că la cluburile la care a jucat anterior nu era obișnuit să facă asta. Trebuie să se îmbunătățească puțin în ceea ce privește gradul de conștientizare defensivă.

Este genul de jucător care încă se poate îmbunătăți, însă, la momentul actual, pare că nu se simte bine cu stilul de joc al lui Ange Postecoglou”, a spus Glenn Hoddle, la TNT Sports.

Glenn Hoddle, jucător și antrenor la Tottenham

Glenn Hoddle a evoluat pentru formația din Premier League timp de 13 sezoane și a strâns peste 400 de meciuri. Iar în cariera sa a fost un component important al naționalei Angliei cu peste 50 de selecții.

Cu Spurs, Hoddle a câștigat ca jucător Supercupa Angliei, dar și Cupa UEFA, actuala Europa League. Ulterior, acesta antrenat-o pe Tottenham și a fost selecționer la naționala celor “trei lei”.

În cariera sa, legenda lui Tottenham a mai evoluat pentru Watford, AS Monaco, cu care a câștigat titlul în Franța, Swindon Town și Chelsea. Ca antrenor a mai preluat băncile tehnice ale celor de la Swindon Town, Chelsea, Southampton, Wolverhampton și QPR.

Please follow and like us:
Pin Share