Tragedie în Târgoviște. O șoferiță de 25 de ani a murit într-un accident

Tragedie în Târgoviște. O șoferiță de 25 de ani a murit într-un accident

Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe centura orașului Târgoviște. Din primele cercetări, tânăra de 25 de ani a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, la volanul căreia se află o femeie în vârstă de 63 de ani.

Tragedie în Târgoviște. O șoferiță de 25 de ani a murit într-un accident

Potrivit presei locale, tânăra se numea Daniela, era din comuna Dobra și era de profesie educatoare. Autoturismul condus de ea ar fi intrat în depășirea altei mașini, ar fi atins bordura și ar fi pierdut controlul. Ulterior, ambele mașini s-ar fi izbit de un copac de pe marginea drumului, povestesc martorii, citați de Târgoviște News.

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 01:32, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că o tânără, de 25 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe Calea Ialomiței, în Târgoviște, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie, de 63 de ani, din comuna Răzvad.

Detașamentul de Pompieri Târgoviște a intervenit cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a intervenit cu două echipaje. La fața locului au fost identificate două victime de sex feminin.

Una dintre victime, în vârstă de 63 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, cealaltă victimă, în vârstă de 25 de ani, din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, a fost declarată decedată de către medicul SAJ”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Please follow and like us:
Pin Share