Gest de mare clasă făcut de Ange Postecoglou pentru Radu Drăgușin în Manchester United – Tottenham! Românul a fost trimis pe teren după gafa din Europa League

Gest de mare clasă făcut de Ange Postecoglou pentru Radu Drăgușin în Manchester United – Tottenham! Românul a fost trimis pe teren după gafa din Europa League

Manchester United – Tottenham este cu siguranță „capul de afiș” din etapa a 6-a din Premier League. Antrenorul echipei londoneze, Ange Postecoglou, l-a trimis în teren pe Radu Drăgușin, la scorul de 0-3 în favoarea lui Spurs.

Gest de mare clasă din partea lui Ange Postecoglou! Radu Drăgușin a fost trimis pe teren după coșmarul din Europa League

Ange Postecoglou a trecut peste eliminarea lui Radu Drăgușin din UEFA Europa League și a decis să-l trimită în teren pe fundașul român în minutul 81 din întâlnirea cu Manchester United.

Radu Drăgușin primește astfel un nou „vot de încredere” din partea antrenorului australian. „Dragonul” trebuie să-și ridice moralul, după ce în partida cu Qarabag din cupele europene a fost eliminat după doar 7 minute.

Internaționalul român a fost introdus pe teren pe finalul meciului cu Manchester United din etapa a 6-a din Premier League. Scorul înregistrat pe tabelă în momentul pătrunderii lui Radu Drăgușin era de 0-3 în favoarea lui Tottenham.

Golurile partidei au fost inscrise de Johnson, după o cursă de senzație a lui Micky van den Ven în minutul 3, Kulusevski în minutul 47 și de Solanke în minutul 78.

Cum a reacționat Radu Drăgușin după ce a fost eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag 3-0

Romero a fost suspendat în partida dintre Tottenham și Qarabag, astfel că Ange Postecoglou a decis să-i ofere un „vot de încredere” lui Radu Drăgușin, introducându-l încă din primul minut pe teren. Din nefericire pentru iubitorii sportului rege din România, internaționalul a văzut cartonașul roșu în minutul 7 al întâlnirii.

Radu Drăgușin a postat pe Instagram un mesaj prin care și-a cerut scuze suporterilor pentru greșeala din Tottenham – Qarabag 3-0 și totodată le-a mulțumit celor care i-au fost aproape odată cu terminarea partidei. Gestul făcut de antrenorul australian în partida cu Manchester United va fi ținut cu siguranță minte de „Dragon”.

„Cu siguranță, nu este modul în care mi-aș fi dorit să încep drumul nostru european, dar echipa este cea mai importantă, iar colegii mei au făcut un meci incredibil și au câștigat punctele.

Am comis o greșeală din care trebuie să învăț și trebuie să continui să muncesc mult. Sunt recunoscător pentru toate mesajele primite și vă mulțumesc pentru sprijinul vostru”, a scris Radu Drăgușin, pe contul personal de Instagram.

Please follow and like us:
Pin Share