Denis Alibec, semnal de alarmă după Gloria Buzău – Farul 1-0: „Foarte slab! Trebuie să dăm mai mult, altfel ne batem la retrogradare”

Denis Alibec, semnal de alarmă după Gloria Buzău – Farul 1-0: „Foarte slab! Trebuie să dăm mai mult, altfel ne batem la retrogradare”

Gloria Buzău s-a impus în fața celor de la Farul Constanța duminică, 29 septembrie, cu scorul de 1-0. Singura reușită a partidei a fost înregistrată în minutul 77, Dario Canadjija fiind marcatorul buzoienilor.

Denis Alibec, semnal de alarmă după înfrângerea cu Gloria Buzău: „Trebuie să dăm mai mult, altfel ne batem la retrogradare”

Farul Constanța a dezamăgit din nou în partida din deplasare cu Gloria Buzău. „Marinarii” au pierdut cu scorul de 1-0, Dario Canadjija reușind să înscrie unicul gol al partidei în minutul 77.

Denis Alibec a fost integralist, însă prestația sa a fost ștearsă. La finalul partidei, internaționalul s-a arătat extrem de supărat și a mărturisit că trebuie făcute schimbări în cadrul echipei, altfel formația din Constanța se va lupta pentru salvarea de la retrogradare.

„A fost un meci foarte slab făcut de noi. Nu cred că meritam mai mult în această seară, nu am avut ocazii, n-am creat nimic și trebuie să ne pună pe gânduri meciul acesta.

Cred că am intrat în jocul lor, s-au apărat foarte jos. Cel puțin în a doua repriză am jucat cu mingi lungi. Au stat bine defensiv.

Știam că așa o să joace, o să aștepte pe contraatac. Așa au marcat și golul. Nu am fost atenți, iar asta ne-a costat. Trebuie să dăm mai mult pe teren, altfel ne batem la retrogradare”, a declarat Denis Alibec, potrivit DigiSport.

„Budescu încă se mișcă bine”

Denis Alibec a fost întrebat la flash-interviu și despre fostul său coechipier, anume Constantin Budescu. Atacantul României a recunoscut că i-a făcut plăcere să împartă încă o dată terenul de joc cu „Budi”.

„Mă bucur că am jucat încă o dată alături de el în teren. Încă se mișcă bine, sper să fie sănătos”, a încheiat Denis Alibec, potrivit sursei amintite mai sus.

Farul Constanța a căzut până pe poziția a 11-a în Superliga României, cu doar 12 puncte acumulate după 11 partide disputate. „Marinarii” trebuie „să redreseze corabia” pentru a putea lupta în continuare pentru un loc de play-off.

Campioana din urmă cu două sezoane s-a despărțit în această vară de mai multe nume importante, cum ar fi Constantin Grameni, Mihai Popescu, Tudor Băluță sau David Kiki. La capitolul aduceri au punctat prin sosirile lui Denis Alibec, Victor Dican sau Mihai Bălașa.

Please follow and like us:
Pin Share