Fiul lui Zeljko Kopic, gol în derby-ul cu CFR Cluj

Fiul lui Zeljko Kopic, gol în derby-ul cu CFR Cluj

Vito Kopic s-a adaptat foarte bine la formația sub 19 ani a Universității Cluj. Fiul lui Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, s-a transferat la Universitatea Cluj la începutul lunii septembrie, iar pentru moment evoluează la echipa U19 a „sepcilor roșii”.

Fiul lui Zeljko Kopic, gol în derby-ul cu CFR Cluj

Deși putea probabil prin influența tatălui său să joace pentru echipa de juniori a celor de la Dinamo București, Vito Kopic a fost legitimat la începutul lunii la cei de la Universitatea Cluj. În vârstă de 17 ani, acesta evoluează pe postul de atacant și s-a făcut deja remarcat la U Cluj.

Duminică a avut loc derby-ul dintre Universitatea Cluj U19 și CFR Cluj U19, iar Vito Kopic a fost cel care a deschis scorul într-un meci încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea echipei sale. A fost al treilea său meci pentru formația sub 19 ani a celor de la U Cluj, anunță GSP.

Până ca tatăl său să ajungă antrenorul lui Dinamo, Vito Kopic a jucat în Croația la juniorii celor de la NK Rudes. Deși probabil l-ar fi putut aduce cu ușurință la Dinamo, Zeljko Kopic nu a vrut să creeze o vreo polemică la club, iar băiatul său a ajuns în zona Ardealului, la liderul din SuperLiga României.

Zeljko Kopic și Florentin Petre l-au vizitat pe Cornel Dinu la spital. „Revenirea lui Dinamo li se datorează lui «Renovatio», lui Zeljko Kopic și suporterilor”

Cornel Dinu este încă în spitalul Universitar de Urgență Elias, în recuperare după operația de protezare a șoldului stâng efectuată săptămâna trecută. „Procurorul” a fost vizitat sâmbătă la prânz de antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic și de „secundul” acestuia, Florentin Petre, unul dintre „copii fotbalistici” ai lui Cornel Dinu.

Vizita celor doi tehnicieni i-a făcut o mare plăcere lui Cornel Dinu, care a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că „M-am simțit foarte bine pentru că am fost între noi, oameni de fotbal… de fapt, mai corect, profesioniști din fotbal”.

„Mai ales că tot ce înseamnă revenirea lui Dinamo li se datorează lui «Renovatio», lui Zeljko Kopic și echipei sale de antrenori, și, bine-nțeles, suporterilor adevărați care au dat bani ca să nu dispară Dinamo, vorbesc de sutele de mii de suporteri obișnuiți, nu despre conducătorii lor care au distrus conceptul și programul DDB. Și în niciun caz despre conducătorii vremelnici ai lui Dinamo nu vreau să discut, tâlhari care s-au folosit de numele lui Dinamo numai în interesele lor, nu și al marelui brand care a fost, este și va fi mereu Dinamo”, a spus Cornel Dinu.

Cornel Dinu a fost încântat de vizita antrenorilor dinamoviști și s-a declarat „la dispoziția lor cât și când voi putea, cu absolut orice stă în puterile mele”. A considerat întrevederea cu ei „și ca un mesaj de susținere al sutelor de mii de suporteri ai lui Dinamo care știu că sunt cu sufletul alături de mine și le mulțumesc”.

„Am avut o discuție extrem de plăcută, am vorbit de ce înseamnă și, mai ales, ce a însemnat Dinamo, i-am povestit de relațiile apropiate pe care le-am avut cu echipele Iugoslaviei mari create de Tito, de câte meciuri aveam cu sârbii, cu croații, în afara celor oficiale, amicale de pregătire, i-am spus de sângele meu sârb al familiei Radulovic, familia mamei, am depănat amintiri de pe vremea când el era un copil de 12-13 ani.

Zeljko Kopic este un tip serios, echilibrat, inteligent, de mare calitate. Și un antrenor dedicat, care știe ce face, la ce s-a înhămat, nu i-a fost deloc ușor, dar, repet, salvarea lui Dinamo și apoi revenirea actuală se datorează inspirației și profesionalismului său. Și eu i-am mulțumit pentru asta, deoarece, orice mi s-ar întâmpla, Dinamo a fost, este și va fi mereu sufletul meu, sângele meu.

A fost o plăcere să-i văd și le-m spus că oricând sunt la dispoziția lor, cât și când voi putea, cu absolut orice stă în puterile mele. Am considerat vizita lor și ca un mesaj de susținere al sutelor de mii de suporteri ai lui Dinamo care știu că sunt cu sufletul alături de mine și le mulțumesc”, a mai spus Cornel Dinu.

Please follow and like us:
Pin Share