Accident grav în localitatea Brezoi. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Accident grav în localitatea Brezoi. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Râmnicu Vâlcea a murit luni, 3 iunie, după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 7, în localitatea Brezoi, informează Agerpres. Traficul din zonă a fost îngreunat.

Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în localitatea Brezoi

„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism, conducătorul acestuia ar fi pierdut controlul asupra volanului, răsturnându-se pe partea carosabilă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Din nefericire, echipajele de salvatori care s-au deplasat la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.

„Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, care era răsturnat pe plafon, iar un bărbat era încarcerat. Victima a fost extrasă din autoturism, însă, din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Traficul a fost îngreunat

Traficul pe DN 7 a fost îngreunat, iar în zonă s-a circulat alternativ mai bine de o oră, pentru a permite intervenția pentru descarcerarea victimei și asigurarea de măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.