Accident mortal în București! Rudele au făcut scandal la locul faptei după incident

Accident mortal în București! Rudele au făcut scandal la locul faptei după incident

Cum s-a întâmplat tragedia

Bărbatul, care avea o problemă la picior, încerca să traverseze strada când a fost surprins de mașina care venea cu viteză. Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost proiectată la aproximativ 100 de metri de locul accidentului. Martorii oculari au asistat la scene șocante și au acuzat șoferul că circula cu viteză excesivă.

Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat să resusciteze bărbatul, însă rănile erau prea grave. Victima a fost declarată decedată pe loc, fără nicio șansă de a fi salvată.

Rudele au făcut scandal la locul accidentului

După incident, a izbucnit un conflict major între rudele victimei și autorități. Rudele bărbatului decedat s-au arătat indignate de faptul că polițiștii le-au interzis să atingă trupul neînsuflețit al acestuia, lucru care a amplificat tensiunile de la fața locului.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Se investighează atât viteza cu care circula șoferul, cât și condițiile în care bărbatul a încercat să traverseze strada. Autoritățile urmează să determine cine e responsabil pentru această tragedie.