Alexandru Muraru: Mie, în locul colegilor de la USR, mi-ar fi rușine. Au depus liste complete de candidați în sub 30% din UAT-urile din România (VIDEO)

Alexandru Muraru: Mie, în locul colegilor de la USR, mi-ar fi rușine. Au depus liste complete de candidați în sub 30% din UAT-urile din România (VIDEO)

Alexandru Muraru, candidat PNL-PSD la europarlamentare, a vorbit despre alegerile din 9 iunie, miercuri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și i-a ironizat pe cei de la USR pentru numărul de candidați cu care vor participa la locale.

 

Alexandru Muraru (PNL), pe B1 TV: Mie, în colegul colegilor de la USR, mi-ar fi rușine

 

Liberalul spune că i-ar fi „rușine” dacă ar fi în situația celor de la USR.

„Vedem ce s-a întâmplat la Cluj, este inaugurată acum o investiție făcută de o administrație liberală, unde USR-iștii, AUR-iștii sunt spectatori, n-au contribuit cu absolut nimic. Vedem, de asemenea, desfășurarea campaniei electorale. Mie, în locul colegilor de la USR, mi-ar fi rușine, vă spun sincer. Pentru că în România sunt 3.100 de UAT-uri. Știți în câte UAT-uri a depus USR liste complete de candidați? Că tot vorbea colega mea din platou de la USR (deputata Diana Buzoianu, n.r.) despre faptul că ai lor candidați au programe ș.a.m.d. În sub 30% din UAT-urile din România”, a declarat Alexandru Muraru.

„Asta înseamnă două lucruri, fie nu îi respecți pe români, pentru că nu te interesează și atunci nu ai candidați în 70% din UAT-urile din România, și, în al doilea rând, fie nu ai aderență, nu găsești candidați, nimeni nu vrea să se asocieze cu tine”, a adăugat liberalul.