Anghel Damian, dezvăluiri despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Anghel Damian, dezvăluiri despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Anghel Damian și-a deschis sufletul și a vorbit despre nunta cu Theo Rose. Cei doi își doresc un eveniment intim, iar la începutul relației și-au făcut o promisiune pe care o respectă și acum.

Anghel Damian, regizorul cunoscut pentru succesul serialului „Clanul”, a decis să își deschidă sufletul și să ofere detalii în premieră despre nunta cu Theo Rose, mama copilului său. Discret din fire, Damian a vorbit deschis într-un interviu pentru revista VIVA! despre planurile de nuntă și despre promisiunea specială pe care cuplul o respectă încă de la începutul relației.

Anghel Damian a mărturisit că nunta cu Theo Rose va fi un eveniment intim, dedicat celor apropiați și familiei. Deși nu a dezvăluit data exactă, regizorul a spus că pregătirile sunt în plină desfășurare și că își dorește ca acest moment să fie unul memorabil și plin de semnificație pentru amândoi.

„Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început”

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a dezvăluit actorul.

Întrebat dacă obișnuiește să fie pe ringul de dans la petreceri, Anghel Damian a răspuns:

„Depinde foarte mult de petrecere, dar sunt eclectic în manifestări. Oscilez între exuberanță și reținere. Fie dansez ca un nebun și îi surprind până și pe cei apropiați, fie stau liniștit și studiez situații și întâmplări, mă poziționez ca un observator – probabil e un defect profesional”.

Anghel Damian și Theo Rose

Anghel Damian și Theo Rose au un program foarte încărcat, amândoi având cariere solicitante, însă au reușit să găsească un echilibru între viața profesională și viața de familie.

„Încercăm pe cât posibil să eficientizăm munca, să ne împărțim responsabilitățile, să ne alegem cu atenție proiectele și să nu ne mai risipim în o mie de lucruri. Dintre toate, rolul de părinte este cel mai important și, de aici, totul decurge firesc. Dacă știi cu adevărat ce e important pentru tine, totul se așază în forma acelui lucru și obstacolele devin din ce în ce mai ușor de depășit”, a spus tânărul regizor.

„Ne-am promis cel puțin o zi pe săptămână doar în doi”

Cei doi îndrăgostiți și-au făcut o promisiune înainte ca familia lor să se mărească, iar acum respect acest lucru. Theo Rose și Anghel Damian își iau câte o zi pe săptămână doar pentru ei doi. „Ne-am promis cel puțin o zi pe săptămână doar în doi și ne-am ținut până acum de asta cu stoicism”, a spus viitorul soț al cântăreței.