Efectuezi serviciile sau livrezi produsele

Efectuezi serviciile sau livrezi produsele

Poti sa vizualizezi comenzile pe care le primesti in aplicatia Rmag Marketplace. De asemenea, daca iti instalezi aplicatia pe mobil, vei fi notificat de fiecare data cand primesti o comanda noua sau cand esti contactat de un client.

In contul tau vei avea toate datele celor care au cumparat produsele promovate de tine, astfel ca ii poti contacta pentru confirmare si alte detalii suplimentare.

Odata ce devii partenerul nostru, clientii tai de pe Rmag vor beneficia de preturi speciale pentru livrare.

AWB-urile pentru colete le vei genera automat din contul tau de Rmag Marketplace, unde vei avea un buton de Generare AWB. Nu se pot face livrari din sediul partenerului, ci doar exclusiv prin curierat rapid.

Documentele aferente produselor achizitionate de clienti (factura, certificat de garantie, etc.) vor fi livrate impreuna cu produsele comandate.

Dupa ce printezi AWB-urile si pregatesti coletele, vei face o comanda de curier, care va veni sa le preia la adresa pe care o ai specificata in contul tau.

Poti sa afli in orice moment care este status-ul livrarii, intrand tot in contul tau de comerciant, unde vei avea toate informatiile, de la preluarea coletului de catre curier, la livrarea lui.

Tot din contul Rmag Marketplace poti genera un Borderou pe care sa il inmanezi curierului care iti preia coletele, astfel ca tu sa ai evidenta produselor pe care le-ai livrat.

Informatiile se vor actualiza automat astfel ca tu vei stii in orice moment ce comenzi noi ai si ce comenzi ai onorat deja.

In cazul serviciilor, clientul va primi un cupon in baza comenzii pe care a efectuat-o si cu care se va prezenta in locatia indicata in oferta. Dupa ce ii vei onora serviciul cumparat, va trebui sa validezi cuponul efectuat din contul tau de Rmag Marketplace. La fel ca in cazul produselor, in contul tau vei avea evidenta comenzilor noi dar si a celor pe care le-ai onorat deja.

Rmag Marketplace