Vinde prin Rmag Marketplace

Vinde prin Rmag Marketplace

Vinzi de astazi pe Marketplace si ai comision de doar 5% pentru toate categoriile de produse cat si LIVRAREA GRATUITA A COMENZILOR TALE.

Marketplace-ul Rmag.eu , o opțiune rapidă de creștere a vânzărilor ușor și simplu în doar 4 pași

Pasul 1 -> Evaluăm aplicația ta și stabilim împreună condițiile de colaborare

Pasul 2 -> Listezi produsele tale în platforma Rmag Marketplace

Pasul 3 -> Clienții comandă produsele tale iar tu pregătești produsele și le livrezi

Pasul 4 -> Încasările ajung în contul tău

Marketplace-ul Rmag.eu care tocmai ce l-am deschis reprezintă o oportunitate rapidă, simplă și eficientă de a comercializa produse pe site-ul www.rmag.eu și se adresează atât comercianților online și offline, cât și importatorilor sau producătorilor. Platforma permite furnizorilor să își stabilească singuri condițiile comerciale, taxele de livrare, politica și taxele de retur, dar și prețurile.

Marketplace-ul Rmag.eu vine în avantajul companiilor la început de drum și Start-up-urilor care pot vinde direct și astfel nu au nevoie de un site propriu. Acestea pot testa gratuit un nou canal de vânzare, iar investiția inițială necesară este mult redusă, accesând în același timp și o bază de clienți. Practic, Marketplace-ul Rmag.eu este o platformă de comerț electronic care poate fi folosită de orice industrie sau nișă specializată. Oferim suport dedicat tuturor partenerilor și cerem constant feedback în vederea îmbunătățirea funcționalităților oferite.

Pentru anul 2020, Rmag.eu își propune ca obiectiv să înregistreze 3000 de comercianți, care să aducă peste 2 milioane de produse, iar în acest sens își va concentra toate eforturile pe procese, fluxuri, publicitate și automatizări suplimentare, ajutându-i pe parteneri să vândă mai mult.

*LIVRAREA GRATUITA A COMENZILOR TALE valabil pentru primi 100 partenerii inregistrati.

Pentru orice informatie va stam la dispozitie

Rmag Marketplace