Călărași: Doi tineri, în stare gravă după ce au fost atacați cu acid de baterie. Poliția a deschis dosar pentru tentativă de omor

Călărași: Doi tineri, în stare gravă după ce au fost atacați cu acid de baterie. Poliția a deschis dosar pentru tentativă de omor

Doi tineri din Călărași au ajuns la spital cu răni grave după ce au fost stropiți cu acid de baterie de o persoană necunoscută. Polițiștii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor și-l caută pe făptaș.

 

În stare gravă după ce au fost stropiți cu acid de baterie

 

Incidentul șocant a avut loc în noaptea de luni spre marți, ora 22:15, în cartierul Măgureni din municipiul Călărași, informează Călărași Press.

O fată de 29 de ani și un băiat de 24 de ani se aflau într-o mașină, când un individ necunoscut s-a apropiat de ei și i-a stropit cu acid de baterie. La fața locului au ajuns polițiștii și ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Călărași, care au transportat victimele la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean.

 

Dosar penal pentru tentativă de omor

 

Ulterior, cei doi tineri au fost intubați și transportați la Spitalul Bagdasar-Arseni din București.

Potrivit medicilor, tânăra de 29 de ani a suferit arsuri severe la nivelul feței, iar unul dintre ochi a fost grav afectat de acid, mai notează Călărași Press.

Agenții din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor și îl caută pe făptaș.