Cât costă un sejur de 7 zile în Albania. Este printre preferințele românilor

Cât costă un sejur de 7 zile în Albania. Este printre preferințele românilor

Grecia, Turcia, Egipt și Bulgaria sunt destinațiile favorite de vacanță ale românilor, dar acum li s-a alăturat și Albania. Plajele idilice, condițiile de cazare, prețurile accesibile i-au convins pe turiști.

Albania, destinație accesibilă pentru vacanțe

Albania este o destinație de vacanță cu prețuri accesibile, potrivită și pentru vacanțele de vară, având plaje superbe, peisaje pitorești, iar turiștilor le place la nebunie, conform Cancan.

Golem, Ksamil sau Borsh sunt printe stațiunile cele mai îndrăgite de turiști și sunt recomandate de agențiile de turism. Cei care doresc stațiuni animate, Durres, Saranda și Vlore, unele dintre cele mai renumite plaje din Albania, sunt alegerea perfectă.

Cât costă un sejur în Albania

Prețul unui sejur de 7 nopți la mare în Albania diferă în funcție de preferințe și perioada aleasă, dar, pornește de la prețul de 500 de euro și poate ajunge până la 700 de euro, preț pentru două persoane, cu biletul de avion inclus.

Pentru cei care vor să meargă cu mașina, distanța din București până în Saranda este de 1.000 de kilometri. Camerele duble de hotel pornesc de la prețul de 300 de lei pe noaptea și ajunge până la puțin peste 400 de lei pe noapte.

Cei care merg cu mașina pot vizita mai multe plaje frumoase din Albania, printre care: plaja Ksamil, Gjipe, Dhermi, Borsh, Lukove, Buneci, Saranda, Himara, Qeparo și Jala.