Cum a comentat Gică Hagi reacția virulentă a lui Nicușor Stanciu după România – Ucraina 3-0: „Lăsați-l să vorbească! Are dreptul!”

Cum a comentat Gică Hagi reacția virulentă a lui Nicușor Stanciu după România – Ucraina 3-0: „Lăsați-l să vorbească! Are dreptul!”

Horia Ivanovici l-a avut ca invitat telefonic pe Gheorghe Hagi la emisiunea FANATIK EURO, unde au discutat despre răspunsul lui Stanciu de la finalul meciului. Echipa națională a trecut ușor de Ucraina, contrar tuturor așteptărilor, ceea ce a atras reacții.

Nicolae Stanciu, îndreptățit să vorbească

Gheorghe Hagi a discutat despre ceea ce a spus Nicolae Stanciu la finalul meciului cu Ucraina, scor 3-0. „Regele“, cunoscut pentru desele sale reacții virulente, a sărit în apărarea mijlocașului care a înscris o bombă contra lui Lunin.

„Lăsăți-l în pace. Fiecare jucător are momentele lui. Trebuie lăsat să joace, fiecare are dreptul să mai zică câte una. Asta e, când se spune, rămâne acolo. Lăsăți-l. Rămânem cu ce a făcut Stanciu pe teren, restul pentru mine contează mai puțin.

Din când în când, jucătorul are voie să își spună ‘oful’ lui. Mă pui pe mine să judec ce unul sau nu știu care? Nu pot să fac lucrul asta, nu vreau să răspund. Am intrat să răspund, doar să vorbesc despre lucrurile bune, ce s-a făcut bun“, a spus Gheorghe Hagi.

Ce a spus căpitanul echipei naționale

Nicolae Stanciu, pe lângă discursul despre meci, a avut o reacție virulentă la adresa contestatarilor. Fostul decar consideră că sunt binevenite criticile, dar nu sub forma jignirilor adresate jucătorilor.

„Vă prezint scuze vouă, jurnaliștilor, dacă v-am jignit vreodată și le prezint scuzele și acelor două mii de suporteri care ne-au huiduit după două amicale. Vă rog să rămâneți la critici, dar să nu depășiți o graniță!

În ultimii doi ani au fost jigniți colegi de-ai mei. Accept, sunt cel mai slab număr 10 din istorie. Mi-am dorit să fiu în echipa națională. Și eu, că și voi am trecut prin multe că să ajung aici. Vă rog, nu ne mai jigniți!”, a mai spus Nicolae Stanciu, la conferința de presă de la finalul meciului.

Nicolae Stanciu, omul meciului

Nicolae Stanciu a fost desemnat omul meciului de UEFA, după ce a trimis un gol fabulos în poarta Ucrainei. După o acțiune de pressing, atacul naționalei a recuperat mingea, Man a pasat-o sărit spre Stanciu, care a șutat din prima în vincul lui Lunin.

Golul a fost lăudat de presă internațională, dar și de paginile de social media cu profil dedicat fotbalului. De altfel, Nicolae Stanciu a fost și cel mai dorit jucător la flash-interviuri, fiind preluat de presa spaniolă, britanică sau chineză.

Gica Hagi SE INCLINA in fata lui Nicusor Stanciu