Cum o cheamă acum pe Monica Gabor. Și-a schimbat numele în SUA

Cum o cheamă acum pe Monica Gabor. Și-a schimbat numele în SUA

Cum o cheamă acum pe Monica Gabor. Și-a schimbat numele în SUA. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este o persoană foarte discretă de când a plecat din România și este o apariție rară pe social media.

Ce nume de familie poartă în prezent Monica Gabor. Fostul model și-a modificat actele de identitate de când stă în America

Ce nume de familie poartă în prezent Monica Gabor. Fostul model și-a modificat actele de identitate de când stă în America având în vedere că s-a căsătorit cu actualul partener de viață, cunoscut drept Mr. Pink.

Frumoasa șatenă a renunțat la numele Columbeanu, declarația fiind făcută de tatăl fiicei sale. Cu această ocazie fostul milionar în euro a dezvăluit că vedeta nu are nicio afacere peste Ocean, deși a renunțat la lumina reflectoarelor pentru a intra în acest domeniu.

A plecat în Statele Unite ale Americii în urmă cu foarte multă vreme, cu speranța că va fi celebră și va apărea în filme, însă nici acest vis nu a devenit realitate. În prezent, șatena lucrează ca profesoară de limba engleză.

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu.

Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a mărturisit Irinel Columbeanu despre fosta soție, Monica Gabor, scrie cancan.ro.

Irinel Columbeanu, topit de dorul fiicei sale, Irina

Irinel Columbeanu recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să o lase pe fiica sa, Irina, să plece la mamei ei. Decizia a fost una care l-a făcut să aibă un conflict interior, însă a cedat pentru că s-a gândit la bunăstarea adolescentei.

Au trecut mai bine de 5 ani de atunci, fostul milionar în euro declarând că abia așteaptă să o revadă din nou pe fată. Din păcate, tânăra nu a mai venit deloc în România de când a plecat peste Ocean, singura comunicare cu figura paternă fiind prin telefon sau mesaje.

„Corespondez și cu fiica mea, tot așa, folosind emoticoanele. În general, îi scriu în limba engleză că, deși știe încă foarte bine și limba română, ca și limba franceză, dar prefer să îi scriu ori în engleză, ori în română, ori în franceză.

Va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De-abia aștept să o revăd”, a completat Irinel Columbeanu, mai arată sursa citată anterior. Irina lucrează pentru a-și susține tatăl financiar de când a ajuns la azil.