Discuții tensionate între Kate Middleton și Prințul William. Are legătură cu fiul lor cel mare

Discuții tensionate între Kate Middleton și Prințul William. Are legătură cu fiul lor cel mare

Prințesa Kate și Prințul William sunt din nou în centrul atenției după ce s-a aflat că au avut discuții destul de aprinse, zilele acestea. Au fost legate de fiul lor cel mare, Prințul George.  Se spune că Prințesa Kate ar fi rămas cu inima frântă în urma dialogului tensionat.

Ceartă între Kate Middleton și Prințul William legată de Prințul George

Catherine, Prințesă de Wales și soțul ei, Prințul William se gândesc la siguranța viitorului copiilor lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. De curând, ar fi început să se certe pe tema școlarizării Prințului George. Dorințele și viziunile lor sunt diferite.

Prințul William și-ar fi exprimat intenția de a-l înscrie pe fiu la Eton College, acolo unde a învățat și el, când era mic, dar și fratele său, Prințul Harry. De altfel, William și Harry au marcat o schimbare a tradiției în familia regală britanică prin școala frecventată.

Până ca Prințul Harry și Prințul William să fie la Eton College, membrii de la Palatul Buckingham învățau la Gordonstoun, în Scoția. În prezent, cel care va fi urmașul Regelui Charles pe tronul Marii Britanii își dorește ca fiul său cel mare să-i calce pe urme când va fi major.

Kate Middleton s-a opus când a aflat despre dorința soțului. Motivul invocat de aceasta? Se teme că tânărul monarh va fi hărțuit, așa cum i s-a întâmplat ei când era la o școală de elită. Prințesa de Wales nu vrea să-și vadă deloc fiul suferind, potrivit mirror.co.uk.

”Kate crede că trimiterea lui George într-o instituție atât de înfundată, de rang superior, este împotriva tuturor eforturilor lor de a moderniza monarhia. Kate a fost mult timp în dezacord cu soțul ei în privința trimiterii lui, chiar dacă este tradiție”, a spus o sursă din interiorul familiei regale britanice.

Kate Middleton a cedat insistențor Prințului William

După multe dezbateri, Kate Mddleton a cedat și a acceptat ideea Prințului William, dar nu foarte bucuroasă. De asemenea, Prințesa de Wales tot nu și-a luat îndatoririle de monarh, după ce în primăvară a anunțat că are cancer.

Până ca Prințesa Kate să dea trista veste, în spațiul public erau speculații pe această temă. Acestea au fost amplificate și de operația în zona abdominală pe care a suferit-o Kate în luna ianuarie. Și Regele Charles are cancer și urmează tratament pentru vindecare.

Nu se cunosc detalii despre forma de cancer pe care o are Prințesa Kate, cert este că face proceduri de chimioterapie  așa cum ea a specificat lunile trecute. Sunt zvonuri cum că nu și-ar mai relua îndatoririle monarhice niciodată, având nevoie de un proces de vindecare ca la carte.