Edi Iordănescu, schimbare radicală de atitudine! Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial înainte de România – Ucraina de la EURO 2024. Exclusiv

Edi Iordănescu, schimbare radicală de atitudine! Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial înainte de România – Ucraina de la EURO 2024. Exclusiv

Edi Iordănescu a fost implicat la maximum la antrenamentul oficial susținut de naționala României înainte de confruntarea cu Ucraina, în prima etapă din Grupa E de la EURO 2024. Duelul de pe Allianz Arena din Munchen este programat luni, 17 iunie, ora 16:00.

Edi Iordănescu, schimbare radicală de atitudine! Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial înainte de România – Ucraina de la EURO 2024

România pregătește temeinic debutul la EURO 2024, primul turneu final european al „tricolorilor” după o perioadă de pauză de 8 ani. Atât naționala României, cât și cea a Ucrainei au susținut duminică, 16 iunie, antrenamentul oficial premergător meciului direct de pe Allianz Arena, din Munchen.

FANATIK a fost prezent la ședința de pregătire a „tricolorilor”. Atitudinea lui Edi Iordănescu a fost cea care a ieșit în evidență. Selecționerul naționalei României s-a implicat mai mult decât oricând în exercițiile fotbaliștilor.

Iordănescu Jr. a participat direct la antrenamentul „tricolorilor” și nu a mai delegat din responsabilități membrilor staff-ului, așa cum obișnuia să procedeze la ședințele de pregătire anterioare. Fiul lui Anghel Iordănescu trage cu dinții și plănuiește totul la virgulă pentru ca România să facă o figură frumoasă la turneul final.

Edi Iordănescu, all-in la ultimul antrenament al României, înainte de meciul cu Ucraina de la EURO 2024

Edi Iordănescu și-a menținut atitudinea pe toată durata ședinței de pregătire oficială. Sesiunea de antrenament a fost de 15 minute. Selecționerul a strigat la jucători, a comandat exerciții, fiind permanent în mijlocul poveștii.

Tehnicianul care duminică, 16 iunie, a împlinit vârsta de 46 de ani a încercat să-i motiveze pe fotbaliști înaintea unui debut extrem de complicat, contra naționalei Ucrainei. Naționala lui Serghei Rebrov se află a patra participare consecutivă la turneul final european.

Presa din România i-a făcut o surpriză plăcută selecționerului la conferința de presă. Jurnaliștii români au încercat să detensioneze atmosfera cu o zi înainte de meci și i-au cântat „La mulți ani”  lui Edi Iordănescu.

Glenn Nyberg va arbitra România – Ucraina la EURO 2024

România – Ucraina, luni, 17 iunie, ora 16:00, în prima etapă a Grupei E de la EURO 2024, va fi arbitrată de către suedezul Glenn Nyberg. „Centralul” va fi ajutat de la linii de conaționalii Mahbod Beigi și Andreas Söderqvist.

În camera VAR au fost delegați olandezii Rob Dieperink și Pol van Boekel, dar și francezul Jérôme Brisard. Norvegianul Espen Eskås a fost desemnat de UEFA ca fiind al patrulea oficial. Duelul România – Ucraina va putea fi urmărit în direct la Pro TV, dar și pe FANATIK.RO.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.