EURO 2024. Doi suporteri ai României au intrat pe teren la meciul cu Ucraina. Gestul pe care urmau să îl facă

EURO 2024. Doi suporteri ai României au intrat pe teren la meciul cu Ucraina. Gestul pe care urmau să îl facă

Doi suporteri români au pătruns pe teren la meciul cu Ucraina, scor 3-0, dorind să-l îmbrățișeze pe Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei. La debutul Campionatului European din Germania, România a învins Ucraina, oferindu-le fanilor un regal fotbalistic, relatează Gsp.ro.

În minutul 73 al meciului de pe Allianz Arena, în timp ce ucrainenii urmau să execute o lovitură de la colțul terenului, un suporter român a pătruns pe gazon și s-a dus direct la Nicolae Stanciu, cel care a marcat primul gol al partidei, în minutul 29.

Suporterul a dorit să îl îmbrățișeze pe Stanciu, dar forțele de ordine l-au scos imediat de pe teren.

Aproape de finalul meciului, în minutul 86, încă un suporter a pătruns pe teren, când căpitanul naționalei ieșea, în uralele a aproximativ 40.000 de suporteri români. Și acesta a fost îndepărtat imediat de stewarzi.

România a spulberat, luni, 17 iunie, Ucraina cu 3-0 (1-0), în primul meci de la Campionatul European de fotbal din Germania. Stanciu, R. Marin și Drăguș au fost autorii golurilor tricolorilor, care au făcut o partidă excelentă la Munchen, în fața a peste 35.000 de suporteri din țară!

Meciul România – Ucraina se joacă de la ora 16.00. Ține pumnii naționalei și urmărește România – Ucraina la Euro 2024 – LIVE TEXT!  

FOTO: GSP