Europarlamentarul AUR Cristian Terheş, discurs manifest înainte de alegeri. Ce le transmite acesta românilor

Europarlamentarul AUR Cristian Terheş, discurs manifest înainte de alegeri. Ce le transmite acesta românilor

Cristian Terheş, eurodeputat și lider al Partidului Național Conservator Român (PNCR), cel care deschide lista alianței electorale AUR pentru alegerile europarlamentare, a transmis un mesaj românilor, în cadrul emisunii “Sport şi Politică”, de la FANATIK, înainte de alegerile din data de 9 iunie.

Mesajul europarlamentarului Cristian Terheș pentru români

Politicianul susține că trebuie votat la europarlamentare pentru a apăra, în continuare, interesul și suvernanitatea României. Cristian Terheș spune că va lupta pentru drepturile și libertățile țării.

La finalul discuției, Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii, a concluzionat că eurodeputatul își expune argumentele cu demnitate și cu foarte multă coerență, invitându-l să le spună românilor de ce ar trebui să îl voteze la alegerile europarlamentare.

„Pe 9 iunie, dragi români, alegerea este foarte simplă: libertate sau tiranie, suveranitate sau vasalitate. În cei cinci ani de mandat pe care i-am dus spre final în Parlamentul European, am pledat din prima zi pentru mai multe drepturi și libertăți pentru români, pentru respectarea drepturilor și libertăților atât a românilor, cât și a europenilor.

Și am susținut, promovat și apărat interesul României și suveranitatea națională a României. Am fost, din păcate, în acest mandat, singurul europarlamentar român care a făcut lucrul acesta pentru țară.

Aveți de făcut o alegere clară. Alegând candidații AUR pentru alegerile europarlamentare ne ajutați să fim mai mulți în Parlamentul European care să apere interesul României. O să mă întrebați câți?

Este alegerea dumneavostră. Cu cât mai mulți ne votați, cu atât mai multe voci favorabile României, care se vor lupta pentru interesul României, vor fi în Parlamentul European. Puteți conta pe mine! În următorul mandat voi fi același luptător pentru drepturi, libertăți și suveranitate națională”, a transmis Cristian Terheș.

„Eu nu pot să stau! Lucrez 16 ore pe zi”

În încheiere, eurodeputatul a dezvăluit că lucrează cu mult peste programul normal al unui reprezentant în Parlamentul European. Cristian Terheș spune că muncește aproximativ 16 ore pe zi, deoarece „asta îi este construcția”.

„Eu nu pot să stau! Adică nu pierd timpul. Construcția mea e așa, că nu pierd timpul. Citesc tot timpul și dacă sunt în mașină. Citesc, ascult, studiez, vorbesc”, a adăugat Cristian Terheș.

Europarlamentarul AUR Cristian Terheş, discurs manifest înainte de alegeri. Ce le transmite acesta românilor

Comandat de Partidul National Conservator Roman – Alianta AUR CMF 41240006