Firea: Clasamentul se va schimba săptămâna viitoare – eu pe locul 1, Nicușor Dan pe 2 / Două treimi dintre votanții actualului primar sunt dezamăgiți. Nu o spun eu, o spun sondajele (VIDEO)

Firea: Clasamentul se va schimba săptămâna viitoare – eu pe locul 1, Nicușor Dan pe 2 / Două treimi dintre votanții actualului primar sunt dezamăgiți. Nu o spun eu, o spun sondajele (VIDEO)

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Generală a Capitalei, a declarat miercuri, pentru B1 TV, că nu crede într-o eventuală retragere a lui Cristian Popescu Piedone din această cursă electorală. Firea s-a arătat apoi încrezătoare că de săptămâna viitoare va fi ea pe primul loc în sondaje, iar Nicușor Dan va coborî pe locul 2.

Declarațiile au fost făcute în cadrul Știrilor B1, prezentate de Alex Vlădescu.

 

De ce e Firea încrezătoare că va câștiga alegerile

 

„Cred că noi suntem cei care vor rămâne în cursă. Clasamentul se va schimba săptămâna viitoare. Sunt încrezătoare, în sensul că eu voi ajunge pe locul 1. (Pe locul 2) dl Nicușor Dan, pe locul 3 dl Burduja și pe locul 4 probabil… sau 3, 4 se vor decide în ultimele zile.

Mă bazez pe cei 250.000 de bucureșteni care m-au votat acum patru ani și le-a părut rău că nu mi-am continuat activitatea la Primărie și mă bazez pe cele două treimi dintre votanții actualului primar care sunt dezamăgiți. Asta nu o spun eu, o spun sondajele, că există un grad mare de nemulțumire în legătură cu mandatul actualului primar”, a declarat Gabriela Firea.

 

Primele măsuri pe care le va lua Firea la PMB

 

În aceeași emisiune, social-democrata a susținut că în primul său mandat a atras peste un miliard de euro fonduri europene și-și dorește un nou mandat pentru a duce la îndeplinire proiectele începute și pentru a demara altele noi.

Întrebată care vor fi primele măsuri pe care le va lua dacă va redeveni primar general, Gabriela Firea a răspuns: „În primul rând, deblochez toate șantierele, care acum sunt înghețate, din Capitală. V-am numit doar câteva, etapa a II-a de la Ciurel, blocurile sociale din Prelungirea Ghencea, Prelungirea Ghencea, însăși, un obiectiv foarte important, și vorbesc cu toți oamenii, inclusiv din Domnești, este haos acolo. De asemenea, trebuie să avem în continuare noi autobuze prietenoase cu mediul, tramvaie și troleibuze, pentru că numai așa putem să îi convingem pe cetățeni, având un transport public foarte bine dezvoltat, civilizat, să renunțe la transportul cu autoturismul personal”.