George Tuță: Sunt singurul care poate scăpa Sectorul 1 de coșmarul administrației Armand

George Tuță: Sunt singurul care poate scăpa Sectorul 1 de coșmarul administrației Armand

“Pentru fiecare om care e indignat de ultimii 4 ani de indiferență și degradare.

Pentru fiecare copil care merită școli sigure, parcuri sigure, străzi sigure.

Pentru fiecare antreprenor care a așteptat mult peste termene un răspuns oarecare de la administrația Armand.

Pentru fiecare cetățean al Sectorului 1 care știe că se poate mai mult și se poate mai bine.

Pentru toți aceștia, eu pot readuce eficiența în primărie.

 

Mă bazez pe experiența din administrație, pe puterea mea de muncă și pe o echipă grozavă de oameni care știu și pot să lucreze pentru oameni, nu pentru interese. Am două partide majore care mă susțin și pe care mă voi baza atât în colaborarea de la sector, cât și în proiectele de la nivelul Bucureștiului.

 

Am văzut cum, în alte sectoare, primari liberali sau pesediști au realizat proiecte majore pentru comunitățile lor: școli, parcuri, pasaje, patinoare, parcări etc. În Sectorul 1 nu s-a putut nimic pentru că doamna Armand nici nu știe și nici nu vrea să facă lucruri pentru oameni. Vrea putere, mai multă putere și doar putere.

 

Am strâns în ultimele patru luni zeci de mii de mâini în Sectorul 1 și toți oamenii pe care i-am întâlnit m-au implorat să îi scap de Armand. Duminică la vot sunt multe opțiuni pe buletinul  de vot. Una singură însă te poate scăpa de indiferența și disprețul unei primărițe cu zero realizări.

 

Dacă duminică ieșiți la vot știți deja că avem o singură șansă să recâștigăm timpul pierdut față de alte sectoare. Știți deja că nu mai putem sta în gunoaie, cu șobolanii printre noi și fără nicio perspectivă de dezvoltare. Dacă ieșiți duminică la vot știți deja că trebuie să reclădim Capitala Capitalei, așa cum era cândva cunoscut Sectorul 1. 

 

Sunt sigur că veți ieși duminică la vot și veți alege George Tuță pentru că altă soluție de a scăpa de primărița-zero NU EXISTĂ!”, spune deputatul George Tuță.

CMF: 21240015