Gestul incredibil al unui şofer, după ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. I-a dat acesteia cercei şi bani şi a plecat de la locul accidentului

Gestul incredibil al unui şofer, după ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. I-a dat acesteia cercei şi bani şi a plecat de la locul accidentului

Un bărbat în vârstă de 50 de ani este cercetat sub control judiciar după ce a lovit o femeie pe o trecere de pietoni în Sectorul 6 al Capitalei și a fugit de la locul accidentului, oferindu-i victimei bani și o pereche de cercei.

A lovit o femeie pe trecerea de pietoni și i-a oferit bani și cercei în schimbul tăcerii

Câteva ore mai târziu, femeia a ajuns la spital deoarece starea ei s-a agravat. Brigada Rutieră a anunțat că marți, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, fiind cercetat pentru părăsirea locului accidentului și pentru modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

„În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani a condus un autovehicul pe str. Preciziei, din direcţia bd. Iuliu Maniu către str. Valea Cascadelor, iar la un moment dat a surprins şi accidentat o persoană de sex femeiesc, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului i-a oferit victimei o sumă de bani şi o pereche de cercei, apoi şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului”, a arătat sursa citată.

Femeia a sunat la salvare de acasă

Incidentul s-a petrecut duminică seara, pe o stradă din Sectorul 6. În urma coliziunii, femeia a fost rănită și în jurul orei 20:30 a solicitat intervenția unei ambulanțe la domiciliu, deoarece starea ei de sănătate s-a înrăutățit, ulterior fiind transportată la spital.

„În urma activităţilor desfăşurate şi a probatoriului administrat de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, Serviciul Accidente Rutiere, Biroul Accidente cu Autori Necunoscuţi, conducătorul autovehiculului a fost depistat şi identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 50 de ani, din Municipiul Bucureşti, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a precizat Brigada Rutieră.

Un alt șofer a accidentat grav o femeie și a fugit

Un șofer în stare de ebrietate, care a cauzat un accident mortal în luna martie, lovind o femeie aflată pe marginea unui drum din județul Suceava și apoi a părăsit locul faptei, a fost identificat și reținut ulterior.

Incidentul tragic s-a petrecut în jurul orei 19:45, în localitatea Leucușești, comuna Preutești din județul Suceava. Persoanele care au descoperit femeia au sunat la serviciul de urgență 112, raportând că un șofer a lovit mortal o femeie și a fugit de la locul accidentului, conform informațiilor furnizate de IPJ Suceava și citate de News.ro.

Chiar dacă nu existau martori sau detalii despre vehiculul implicat, autoritățile au mobilizat toate echipajele disponibile din trei subunități din apropiere. Polițiștii rutieri au blocat traficul, iar echipajele de ordine publică au efectuat percheziții pe drumurile comunale și au căutat informații relevante.

Aproximativ 30 de agenți de poliție, folosind 12 autospeciale, au organizat filtre rutiere și au blocat toate intrările și ieșirile din localitatea unde s-a produs accidentul.