Google Photos vrea ca imaginile tale să arate și mai bine. Ce va face ca să te ajute

RMAG news

Google Photos nu este doar una dintre cele mai bune aplicații de galerie pe Android, nu doar pentru că este preinstalată pe aproape fiecare dispozitiv Android, ci și pentru că face ca retrăirea amintirilor dragi să fie plăcută, cu instrumente practice precum arhiva integrată și coșul de gunoi.

Aplicația Android are și funcții puternice de editare, precum blurul portretului, deblocarea și ștergerea magică, care ajută la transformarea chiar și a fotografiilor rapide dintr-un eveniment memorabil în ceva prezentabil.

Ce este Moment Cinematic, de la Google Photos

În aceeași notă, Google pare să dezvolte un alt instrument de editare numit Moment Cinematic.

Dacă numele acesta vă sună imediat cunoscut, acest lucru se datorează faptului că Google Photos are o funcție cu nume similar, numită fotografie cinematică, ascunsă în secțiunea Utilități a aplicației.

Atunci când convertiți orice imagine statică într-o fotografie cinematică, serviciul folosește datele de adâncime pentru a crea un clip scurt care prezintă subiectul din prim-plan mișcându-se încet împotriva fundalului, rezultând un efect de paralaxă.

De asemenea, seamănă cu opțiunea de fundal cinematic disponibilă pe gama de telefoane Pixel de la Google, care folosește senzorii de bord pentru a detecta mișcarea dispozitivului și a potrivi efectul de paralaxă la mișcare pentru o adâncime accentuată.

Zvonurile care au șanse să devină realitate

Acum, cercetătorul de aplicații Google reputat și informatorul AssembleDebug a declarat pentru Android Authority că codul din versiunea 6.84.0.634885033 a Google Photos sugerează că se lucrează la o funcție similară pentru videoclipurile pe care le-ați filmat.

Într-o încercare de a împărtăși brandingul cu funcțiile menționate mai sus, Google ar putea numi noul adăugat Moment Cinematic, dar vă puteți întreba cum se diferențiază noul feature de efectul de blur cinematografic în timp real disponibil în aplicația camerei.

Informatorul spune că Google va adăuga automat un efect de slow motion la un segment al videoclipului, la fel ca natura autonomă a funcției de fotografii cinematografice.

Suprascrierea manuală nu este în planuri, iar nu există nicio indicație cu privire la modul sau momentul în care Google ne va oferi acces la această funcție în versiunea stabilă a aplicației Google Photos.

În orice caz, acest adăugat ar trebui să scoată efortul din înregistrarea de videoclipuri mari cu slow motion și apoi editarea lor perfectă ulterior.