Imagini cu Anna Lesko la plajă. Cum s-a filmat într-un costum de baie minuscul VIDEO

Imagini cu Anna Lesko la plajă. Cum s-a filmat într-un costum de baie minuscul VIDEO

Anna Lesko a făcut furori la plajă într-un costum de baie minuscul. Cântăreața a postat imaginile pe rețelele de socializare, unde a primit o mulțime de aprecieri.

Anna Lesko, recunoscută drept una dintre cele mai frumoase și sexy femei din România, a reușit din nou să atragă atenția internauților. Artista, care a frânt multe inimi de-a lungul timpului, a postat recent pe rețelele de socializare imagini de-a dreptul incendiare în costum de baie, stârnind imaginația fanilor săi.

La vârsta de 45 de ani, Anna Lesko se laudă cu un corp de invidiat. Aceasta își menține forma fizică cu ajutorul exercițiilor fizice și cu o alimentație sănătoasă. Mai mult, artista a recunoscut că, la anumite intervale de timp, urmează o dietă drastică de detoxifiere a ficatului, o provocare pe care nu oricine o poate urma.

Zilele trecute, Anna Lesko a postat pe Instagram fotografii realizate la plajă, purtând un costum de baie colorat și minuscul, din două piese. Imaginile au avut un impact puternic, iar fanii au reacționat imediat.

„Un corp superb,perfect! Toată aprecierea din partea mea. Ai un băiețel minunat, ești cea mai fericita mămica.,” / „Ce corp perfect” / „Perfectă…nimic în plus!” / Sexy și atrăgătoare” / „Cea mai frumoasă și sexy”, sunt câteva dintre comentarii, potrivit playtech.ro.

Motivul pentru care Anna Lesko nu are iubit

Anna Lesko și DJ Vinnie au surprins pe toată lumea în anul 2019 când, după 8 ani de relație, și-au anunțat despărțirea. În prezent, Anna Lesko e singură și ce concentrează la creșterea băiețelului ei, Adam, care acum are 10 ani.

Cu toate acestea, Anna Lesko își dorește un iubit. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, cântăreața în vârstă de 45 de ani a dezvăluit că viitorul ei partener trebuie să aibă o serie de calități. Nu caută un bărbat toxic. „Eu vreau un bărbat, știu că urmează să mă întrebi, Mihai, eu vreau un bărbat echilibrat astăzi.

Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă, mult mai…

Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă pe mine m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită eu sunt, dar poți să fii mai fericită decât ești. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție pentru că pentru că pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a explicat ea.